Filtre

Perfecte service verlening.

Ik kreeg goed advies en hulp bij de installatie van de aangekochte elektronische muizen verjager. Van de 2 aangekochte muizen verjagers raakte 1 na een aantal maanden defect. Die wordt op dit moment vervangen zonder dat ik het defecte apparaat hoef terug te sturen. Ouderwets vertrouwen in de consument, waar vind je dat nog? Ik kan dus alleen maar zeggen, prima service!

nette service

Ons pakket is netjes bezorgd en zeer goed ingepakt. We hopen het z.s.m. te installeren

Redelijk goed

Ik heb hier een compleet schrikdraad apparaat gekocht om mijn katten in de tuin gehouden inclusief 9 volt batterij. Die batterij heeft het 1 dag gedaan toen was hij leeg en kon ook niet opgeladen worden. Nu met een oplaadbare accu van 12 volt werkt het prima. De rest van de spullen is gewoon goed . Ze hebben veel en er is veel kennis.

Snelle en goede service.

Alles wordt tijdig geleverd. Is er iets, maken ze het dadelijk in orde. Op en top service!

goede prijs kwaliteit verhouding

makkelijk zoeken goede prijs kwaliteits verhouding

Goede spullen, voor een mooie prijs

Kwalitatief goede spullen voor een goede prijs. Alleen de levertijd zo iets korter mogen, maar dit zou ook aan de vervoerder gelegen kunnen hebben.

Helaas slecht

De paardenvoerbak werd geleverd zonder stop maar met een gat, doorsnede ongeveer 4 cm erin waar een stop in hoort. Gebeld of die opgestuurd kon worden , maar dat kon niet. Uitgelegd dat de bak met gat waardeloos is want alle voer valt eruit. Terug sturen vond ik ook super onhandig want de bak was al stevig gemonteerd, Kreeg het advies om maar naar de bouwmarkt te gaan….

Goede afhandeling en levering

goede klantenservice

na probleem goed opgelost

Lekker makkelijk

Gemak om te bestellen. Veel keuzemogelijkheden. Materialen moesten wel uit Duitsland komen en dat duurde een aantal dagen.

Goede kwaliteit en snelle levering

heel goed georganiseerd

keuze duidelijk ,goede informatie ,betaling veilig, levering snel en in orde

Geweldig en makkelijk

Ik had last van mollen en nadat ik de verjagers thuis kreeg heb ik ze gelijk geplaatst. Sindsdien geen mollen meer.

Vriendelijk en snel

Prima bedrijf. Duidelijke site. Snelle, vriendelijke opvolging per mail. Product netjes verpakt en kwaliteit naar verwachting.

What you see is what you get, en dat is positief!

Rondgezocht op het www naar wat ik dacht nodig te hebben, uitgekomen op Agrishop. Besteld. Geleverd.

Hout prima,rest slecht

Slechte producten

zeer goed

Klant vriendelijk

Het door mij bestelde product werd snel geleverd en werkte zoals werd omschreven. Betreft naar mijn mening ook een zeer duurzaam product wart mij als klant een tevreden gevoel heeft gegeven.

Goede webshop

Vriendelijke, behulpzame klantenservice

Top geregeld

De bestelling was zeer overzichtelijk en werd netjes volgens afspraak op zeer kort termijn uitgeleverd.

Perfecte levering

Na bestelling onmiddellijk mijn opdracht kunnen volgen en tot in de puntjes afgehandeld, geleverd zoals afgesproken.

uitstekende producten

Wij kopen hier onze kattenschrikdraad en aanverwanten en zijn heel tevreden met de producten, verzendingen en natuurlijk het persoonlijke advies wanneer nodig.

Prettige webshop, scherpe prijzen, ruime keus.

Zie boven.

Vogelhuisje kwam wat gehavend aan

Het duurde iets meer dan een week voordat de bestelling werd geleverd vanuit Duitsland. De douane had het pakket onderschept en opengemaakt. Het vogelhuisje is prachtig, maar het vraagt handigheid om alle losse onderdelen aan elkaar te zetten. De gebruiksaanwijzing is wel heel helder. Helaas is het in elkaar zetten ondanks het precies opvolgen van de instructies niet helemaal goed gegaan. Het huisje staat scheef (de ondergrond waar het op staat is wel recht)

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885