Filtre

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles in 1 zending en beter informeren over aankomst tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijzen zijn interessant en de klantenservice antwoord snel. Dit is voor mij belangrijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

artikelen correct verpakt

snellere levering gewenst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit en perfect geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer groot sortiment, goede producten, duidelijke website.

Order is in 2 zendingen door Agrishop op dinsdag en woensdag aan DPD aangemeld. Het op woensdag aangemelde pakket is op de vrijdag erna geleverd, het dinsdag aangemelde pakket is een week later later op woensdag geleverd, terwijl er een leverbevestiging van DPD was om op maandag te leveren. Betere afspraken maken met vervoerder of andere vervoerder kiezen?

goede service, goed behandeld

Te late levering maar dit kwam door de transportfirma

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst de bestelling leveren voordat u een beoordeling vraagt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering. Bestel vaker en altijd tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede telefonische service en uitleg. Helaas heeft het bijna 2 weken geduurd dat ik het in huis had. Weet dat het met Corona wat langer kan duren maar dit was wel erg lang.i

Ik kreeg mijn spullen in 2 dozen. bij de bestelling liet het systeem ook weten dat ik 2x verzendkosten moest betalen. Toen het hier aankwam zat er in de grote door zoveel verpakking materiaal, dat kleine beetje uit de andere doos er gemakkelijk bij gekund had. Alles was ook erg licht van gewicht dus het had gemakkelijk in 1 doos gekund. Had 1x verzendkosten gescheeld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het bedrijf is goed

het product is geen euro waard werkt echt niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke informatie; levering volgens gegevens op de Website

?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment en prima kwaliteit.

Hoewel het bijzondere tijden zijn heeft het toch ruim 3 weken geduurd voordat de bestelde goederen binnen kwamen. Telefonische ondersteuning door de klantenservice was matig. Dwz de medewerker in kwestie had eigenlijk geen idee..

slechter dan verwacht

Pluspunten

De prijs en als he je lukt de klantenservice te pakken te krijgen zijn ze erg aardig

Ik ben nu weken bezig om de juiste dingen van mijn bestelling binnen te krijgen. Ze hebben de verkeerde producten geleverd, de levering was incompleet en het duurt allemaal erg lang. De klantenservice is telefonisch heel slecht bereikbaar. Deze ervaring is wel in corona tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en vlotte levering! Alles netjes verpakt en geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website zag er goed uit

Snelle bezorging, wacht al heel lang op mijn producten

Pluspunten

Meer communicatie! Bestelde goederen na 14 dagen nog steeds niet ontvangen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en volgens beschrijving.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed product.

Het zou fijn zijn als er op de site aangegeven werd dat het ontzettend lang duurt om bestellingen uit te sturen.... Ik vond het oprecht erg vervelend dit niet te weten. Er werden wel steeds mailtjes verstuurd waarin stond dat de verzending op het moment trager gaat, maar zoveel trager.. Op dit moment beveel ik de winkel niet aan tenzij iemand anders het niet erg vindt lang te wachten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is geleverd, waarschijnlijk allemaal door Covid 19 3 weken moeten wachten. Maar ok niet mopperen in deze tijd

Ik zou het niet weten

5 Ohrstedt-Bhf Nord