Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne web-shop en scherpe prijzen voor mooie producten dat is wat ik over deze shop kan vertellen. Ze zijn ook goed te bereiken via de chat en helpen direct waar nodig. Bij onze eerste bestelling was iets fout gegaan, hebben ze direct opgelost. Onze twee de bestelling (kort er na gelijk al) was perfect en in deze rare corona tijd toch best snel geleverd. Kortom, prima om je spullen te kopen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Degelijke materialen, goede omschrijvingen van de producten en een zeer gemakkelijke webshop. Zeer tevreden!!!

Iets steviger verpakkingsmateriaal, doos was nogal toegetakeld tijdens transport en dus half uit elkaar aangekomen, maar alles in prima staat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nog steeds niets ontvangen na ruim een week ..... je kan wel gelijk betalen (ook afterpay) al is er corona crisis ....... hoeft het toch niet zoooooooo lang te duren

houd contact hou de klant op de hoogte

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Wordt goed verzorgd verstuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en je krijgt goede advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en vriendelijke communicatie.

voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Nog niet ervaren tot nu toe.

- communicatie slecht; Betreft; bestelling 2020-3136380 Ik vroeg mij af wanneer de rest van deze bestelling komt...daar is niets over terug te vinden...niets over nalevering of zo...zou trouwens allemaal op voorraad zijn, speciaal op gelet vanwege tijdsdruk...ik vind de communicatie hierover slecht, of beter gezegd; volledig afwezig...  Jammer... - Tevens zou er wel een kortingsbon mogen worden gegeven bij zo'n grote bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering met mooie producten. tevens hebben ze een goede service als er wel iets is.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Pluspunten

order niet verwerkt, kwam Agrishop pas achter toen ik na een week belde om te vragen waar de bestelling bleef vroeg genoeg van te voren aangeven wanneer precies wordt bezorgd. aankondiging viel samen met aflevering, 1 x aanbieden vind ik bovendien heel vervelend

zie punten hiernaast

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede Website en correcte afhandeling (volgen van bestelling)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede omschrijving, snel antwoord, veel keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles prima gegaan, we zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot aanbod Eerlijke prijzen Goedkope verzending

Geen gratis verzending vanaf bepaald bedrag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering na bestelling, overzichtelijke website

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885