Prima bedrijf

Kleindierennet van prima kwaliteit en snel geleverd

Te late levering

Levering was niet conform de afspraak zoals op de website staat vermeld.

Correct geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk transport.

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima en snel bezorgd

Prima en snel bezorgd

Goede website, vlotte levering, goed product.

Veel keuze in producten op de website. Vlotte levering en goed product.

Egel koepel

Hier heb ik ons egel huis besteld, mooie grote koepel van stevig materiaal. Wij hebben meerdere egels in de tuin en deze koepels worden bewoond door de egels. We hadden er twee en hebben een derde erbij besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Alle houten egelhuisjes die we ooit gekocht hebben vergaan toch na verloop van tijd en deze blijven goed. Er zit hooi bij om alvast wat nest materiaal erin te leggen. Ze staan onder de beukenhaag en onder de braam, beschut tegen zon en regen.

Snelle afwisseling

Ruime keuze. Order werd snel gekeverdy

Levering veel te laat

Leveling pas na 1,5 weken ipv volgende dag.

Zeer positief

Fijne webshop, veel keus en goede service ook als er problemen zijn.

snel verzonden en goed product

Mijn bestelling werd vlot verzonden en ik had landexpert transportkarren, echt topkwaliteit. Ik had al een ander maar die is lang niet zo goed gebouwd. Blij mee dus!

Niet tevreden wel tevreden

Omdat ik mijn pakketje naar Terschelling stuurden zat ik te wachten op twee emmers. Volgens dhl was het geleverd. Ik ging de review lezen en dacht o nee. Ik nam daarna contact op met agri shop en heb de emmers naar ons huis laten sturen. Dit ging snel en goed.

Zeer goed product

Zeer goed product leveringstermijn was wel iets langer dan verwacht

Super kwaliteit voor een goede prijs

Goede producten voor afrastering. Compleet, goede kwaliteit en voor een goede prijs. Alleen de levering is niet super snel.

Bestellen gaat heel eenvoudig, maar levering duurt lang!

Bestellen gaat heel eenvoudig, maar levering duurt lang! Je hoort geen tussentijdse update. Duurt meer dan een week voordat we ontvangen hebben. Kan niet inschatten of dit alleen aan de webwinkel ligt of ook deels aan de vervoerder, duurt iig langer dan bij concurerende webwinkels

Lange levertijd en gevaarlijk

Paard heeft zich direct zwaar geblesseerd aan de hooiruif. Daarnaast 2 weken levertijd.

prima snelle levering

Prima producten en snelle levering.

Levertijd bijna 2 weken

De levertijd op de website bij de producten is onzin. Het duurt bijna 2 weken voor het product geleverd is.

Lange levertijd

Er zou twee tot drie dagen levertijd zijn Maar het heeft meer dan een week geduurd En na een mailtje van waar blijft het pakket Kwam het de volgende dag Als ik jullie was zou ik een andere pakket dienst nemen

Prima product

Makkelijk te verwerken

Levering was slecht

Bij de levering had de chauffeur niet de mogelijkheid om verder te rijden met transpallet. Pallet is op de rand van de baan afgezet.

Slecht!

De communicatie over de bezorging was ronduit slecht! Het bedrijf verschool zich achter drukte, terwijl de hele website vol staat met 1-2 dagen levertijd. En geen 2 weken wat het uiteindelijk werd. Volgens de site waren mijn producten gewoon op voorraad. Adverteren met : kies voor agrishop vanwege de snelle levertijden is consumenten misleiding. De klantenservice kon niets vertellen over de bezorging, behalve het is druk! Maar beste Agrishop het is waarschijnlijk iedere zomer druk… dan zijn er 2 keuzes of zorgen dat de beloofde levertijd gehaald kan worden of je website daarop aanpassen! En mensen eerlijk informeren! En een excuus maken, is echt een klein gebaar. Voor jullie waarschijnlijk net een stap te ver.

Men houdt zich niet aan levertermijnen

Het geleverde materiaal is perfect. Doch ik heb 3 bestellingen gedaan bestaande uit producten die, volgens de site, binnen 1 á 2 dagen geleverd zouden worden en telkens duurde het meer dan een week. Ik heb hun hier over gebeld, maar kreeg telkens te horen dat het een drukke periode was. 1 maal ok, doch 3 maal gespreid over een maand lijkt meer een systeem.

100% tevreden

Service ongelofelijk snel en vriendelijk.

Duidelijke webwinkel, snelle levering

Duidelijke webwinkel, snelle levering