slechter dan verwacht

Pluspunten

Kreeg wel snel reactie op mijn vragen.

Staat bij dat voor 12 uur bestellen meestal volgende dag verzonden worden. En staat bij 1-3 dagen. Wacht nu al anderhalf week op een pakje die nog niet binnen is en die ik al wel nodig had

goede service, goed behandeld

Pluspunten

SNELLE EN NETTE LEVERING

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voldoende keuze voor een prima prijs

slechter dan verwacht

Pluspunten

Weet ik niet , nog geen spullen ontvangen

eerst leveren dan pas beoordelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede bezorging, netjes verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering

Miss nog wat goedkoper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede accu blij mee

Duurde lang voordat de accu er was

Pluspunten

Tot op heden niks ontvangen, communicatie is slecht, als klant wordt je voor gelogen. Niet bestellen dus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima product en goede prijs/kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bedrijf zelf is prima, product in goede orde en zoals verwacht. Maar ZOEK A.U.B. EEN ANDERE KOERIER!! DPD maakt veel ‘laadfouten’. hoe moeilijk kan het zijn, een code in te scannen en te zorgen dat een pakket op het juiste depot terecht komt? Mijn pakket heeft drie depots gezien, t.w. eerst Joure, toen Veenendaal en daarna, ja hoor, eindelijk Tynaarlo! Ja, dan doet je pakket er wel erg lang over...

Andere koerier zoeken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

?

Krijg deze enquête eerder dan de producten die ik besteld had! Producten zijn niet direct leverbaar, helaas wordt daar niet over gecommuniceerd. Na een telefoontje wordt mij verteld dat het op zaterdag verzonden gaat worden, inmiddels is het woensdag en nog niks. In mijn account kan ik niet vinden wanneer het verzonden gaat worden. Als het je niet uit maakt hoe snel je je producten krijgt, dan zal het een prima bedrijf zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede behandeling; systeem goed

sneller leverten

Pluspunten

In de webshop wordt de indruk gewekt dat het schrikdraadapparaat wat wij hebben besteld inclusief een bijbehorende accu is. Bij levering bleek er geen accu bij te zitten. Wij voelen ons niet juist geïnformeerd en vinden dit erg jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijk vlot en snel geleverd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

Veel te lang onderweg, staat bij tot 3 dagen maar duurde meer als een week

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs is niet zo duur als andere webshops. Leuke aanbiedingen.

De levertijd, deze is echt te lang. Dat is niet meer van deze tijd. Ik was nog iets vergeten en wilde dit graag nog toevoegen aan mijn bestelling dat kon niet want het proces van inpakken en versturen ging automatisch en daar kon niets aan toegevoegd worden. Terwijl deze nog lang niet verzonden was. Dus heb ik een nieuwe bestelling moeten plaatsen met weer overnieuw verzendkosten. Vond dit absoluut niet klantvriendelijk.

slechter dan verwacht

pakje is nog steeds niet geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog niet binnen, vorige week al besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is goed aangekomen en werkt perfect. Ook word het met grootste zorg verzonden

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885