voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert wat besteld wordt

-Beter bereikbaar zijn per telefoon -Sneller leveren en/of duidelijk aangeven hoe lang het duurt voordat de bestelling verwacht kan worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles geleverd vlgs afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles snel geleverd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel goede site met ruim aanbod. Hoewel ik het nog niet heb uitgetest oogt het als een kwaliteitsvol product; éénmaal geplaatst hoop ik nog een reactie te mogen geven.

Op de site werd beweerd dat alles op voorraad was en uiterlijk binnen 3 werkdagen leverbaar.Dit was niet het geval...en dus ergerlijk want ik had speciaal een werkman besteld.Ik moet dus de schrikdraadinstallatie zelf plaatsen.Vandaar dat ik een onvoldoende geef en vooralsnog geen aanbeveling. Ik hoop dat alles vlot zal verlopen en hoop alsdan nog mijn beoordeling te mogen aanpassen. De handleiding en de productfiches zijn uitgebreid...doch zouden nog wat mogen uitgebreid worden voor handige Harry's als ik.Tip:maak een Youtube filmpje met de plaatsing van zo'n schrikdraadinstallatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk site, product ziet er goed uit.

Helaas was de aflevering door DPD iets minder. Pakketten waren bij de buren (5a)voor de deur gezet. Ondanks wij thuis waren, 2e belevering precies hetzelfde weer voor de deur van de buren zonder aanbellen. Beetje slordig, ook niet voor ontvangst getekend.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering na 1 week ipv 1 à 3 dagen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijstechnisch helemaal in orde ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet duur goede kwaliteit Veel keus.

Snellere levering duurt best lang

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlug en netjes geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte afhandeling van de bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed matriaal voor een gunstige prijs!

Het duurde 7 dagen voor ik mijn bestelling binnen had. Dus niet binnen 2 a 3 dagen zoals er op de website staat. Erg vervelend vooral omdat er een mail binnenkomt die stelt dat dezelfde dag de bestelling er is. Helaas moesten we toen nog 3 dagen wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materiaal correct beschreven, vlot uitleg gekregen via telefoon.

Meer betaalmogelijkheden voorzien! Het pakket hing stukken vaneen bij aankomst maar alles was intact (uiteraard komt dit niet door agrishop)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette levering en op de aangekondigde tijd. Nu alleen nog de vogels ervan zien te overtuigen, dat er goed voer in het huisje ligt...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hebben alles bijna in stock.GOEDE SERVICE QUA DE GOEDEREN !

De levertijd is veel te lang ! 4 dagen !Ik bestel dikwijls via Nederland , maar dit bedrijf heeft de kroon op wachten hoor!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en zeer goede producten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment producten.

Levertijd van de producten. Een week geleden producten besteld en komen als het goed is morgen 8 dagen later pas aan. Ook geen communicatie waarom het zolang duurt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

komen afspraken wel na

snellere levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte samenwerking

als men spreekt over drie dagen dat het duurt alvorens het bestelde zal arriveren er op wijzen dat die drie dagen beginnen bij de verzending ervan,dus een paar dag meer tellen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het enige positieve is snelle levering.

Klantvriendelijker, klachtafhandeling, prijs-kwaliteitverhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keuze, makkelijke site

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885