Niet tevreden , levering duurt lang

Op hun site staat …levering binnen 2 á 3 dagen….alles op voorraad ….en vervolgens heb je na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Dit vind ik een slechte zaak. Ook na meermaals contact met hun blijft het zo. Dus verander je teksten op de site ,of anders kom die beloftes na

Prima geholpen

Goedemorgen oplossing aangeboden, en coulant met verzendkosten

thuis alles besteld en alles is thuis goed afgeleverd

Thuis online alles besteld, via de bank de bestelling aan een Duitse bank betaald/ overgemaakt 4 dagen later was de bestelling bij ons thuis bezorgd

Goed product en snel geleverd

De isolators zijn van prima kwaliteit en makkelijk te monteren

Heel tevreden van service

Zeer correct , goede service , bedankt

Goede producten en duidelijke communicatie

Een VOSS.sonic 2200 ultrasone verjager gekocht om de katten ontlasting te verminderen in de tuin er komen nagenoeg geen katten meer in de tuin en onze huiskat heeft er binnen geen last van.

Correct en vlotte verzending

Niks op aan te merken

Doet wat het beloofd

Zelf kunnen bepalen welke dag het kan geleverd worden vind ik heel goed. Snelle levering en op tijd. Super tevreden!!!

De opdracht voor de levering is prima verwerkt.

Op tijd de informatie over de levering ontvangen.Alleen de leveringstijd was vrij lang en niet zoals omschreven in de aanbieding.

Snel geleverd,. Mooi product

Levering volgens afspraak

Het door mij bestelde is snel en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit: goed

Levertijd was te lang

Product is goed aangekomen, echter duurde het meer dan een week en dit was niet duidelijk aangegeven op de website. Ook de verwerking duurde een paar dagen. Hierdoor was het cadeau te laat binnen helaas.

Levering waardeloos

In het begin was mijn bestelling nergens te vinden. Bij eigen navraag gaven ze aan nieuwe software te hebben. Tot slot bleef het pakket nog drie dagen liggen bij de Courier. Ik kreeg de bestelling een week later als dat op de site stond. In een reactie op mijn mails antwoordt een leidinggevende dat alles normaal was gelopen en deed overkomen: wat zeur je wij hebben je geld en jij hebt je spullen. Absoluut klantonvriendelijk.

alles prima!

Goede, tijdige levering

Goede ervaring met Agrishop. Tijdige levering.

Goed materiaal - te laat bezorgd

Goed materiaal, spijtig dat het zo laat pas bezorgd werd.

Leveringstijd veel te lang

Krijg eerst een bericht dat systemen veranderd zijn, waardoor het langer duurt. Dat vind ik begrijpelijk. Na een week weer gemaild, reactie dat mijn adres kwijt was??? Pas een week later wordt het geleverd. Meer dan 2/5 week later

perfect

zeer goede ervaring

Goed afgeleverd

op dit moment eerst niet meer bestellen.

ik bestelde bij agrishop, dan ga je naar afrekenen. winkelmandje, betalen, klaar, dus niet is wel afgeschreven bij mijn bank. dan krijg je van jullie kant mail is niet betaald, ik bellen met datum en bedrag is overgemaakt. van jullie terug mail kun je het aantonen, ik print. screen maken en opsturen om te bewijzen dat het is betaald. nu komen jullie straks met mooi weer verklaring. gaat mij er om als je wat besteld en zoals bij velen in het winkelmandje afrekent via de juist bank naar jullie toe gaat.dus bij de volgende bestelling is de vraag gaat het weer mis? m,vr,gr. Jacob

Snelle levering prima kwaliteiten

Afrasteringsnet, prima en snel geleverd

Afrasteringsnet voor de hond besteld. Snel te plaatsen. Handig met haringen zodat het net strak in de grond gepind kan worden. Snelle levering! Tevreden!!

Slecht

Inmiddels een week na bestelling nog altijd geen producten ontvangen, daar waar werkelijke levertijd 1-3 werkdagen zou zijn. Tweemaal telefonisch contact gehad, door storing in systeem zijn leveringen vertraagd. Dit wordt echter niet in webshop aangegeven en geeft dus vertekend beeld van werkelijke levertijd. Na laatste telefonisch contact, waarbij werd aangegeven als ik ‘morgen’ een leveringsmail kreeg, ik het ‘overmorgen’ kon verwachten, zijn we al weer 3 werkdagen verder. Ik baal van de slechte service, het feit dat alleen op eigen initiatief op de hoogte gehouden wordt en niet wordt gecompenseerd voor een niet nagekomen afspraak. Ik bestel juist bij deze leverancier vanwege de ‘snelle’ levering, maar dat gaat natuurlijk niet op!

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885