is goed

bestellen betalen en vlotte levering

De mol geeft niet op! En ik ook niet!

Ondanks de plaatsing van 2 Voss.sonics weet de mol toch toegang te vinden in de tuin. Blijkbaar hebben we een voedzame en gezonde grond.

Perfect geregeld

Ik had een factuur gevraagd en dat was allemaal geen probleem

Kreeg een artikel dat een beschadiging had. Deze mocht ik houden en kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd. Hierdoor alsnog helemaal tevreden met de aankoop

Perfecte en correcte service. Levertijd viel tegen.

Bestellen ging vlot. Meldingen van pakketdienst vielen tegen. Alles kwam uit Duitsland en duurde 1,5 week. Ben ik niet meer gewend

tot nu toe geen klachten

goede ervaring

De bezorging heeft meer dan een week geduurd.

Meer dan een week is belachelijk lang.

Slecht

Artikel was, ondanks beloftes op site, niet op toegezegde termijn leverbaar. Order kon wel makkelijk geannuleerd worden en aankoopbedrag ook netjes teruggestort. Desondanks wel teleurgesteld.

Goede informatie goede ervaring

Voldoende informatie , snelle levering prijs kwaliteit zeer goed

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

De levering was sneller dan verwacht. Het Voederhuisje had een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding

Oke

Perfecte levering van wat ik verwachtte

Garantieafhandeling

Ik heb een hele goede en prettige afhandeling van mijn defecte Vossfarming impulsduo ervaren. Na het technisch defect gemeld te hebben kreeg ik direct ondersteuning en kon ik het apparaat opsturen naar de fabriek, waarna ik snel een nieuwe toegestuurd kreeg. Perfecte service. Bedankt.

veel te lange levertijd. Een hele week.

Moest zelf bellen waar mijn pakketje bleef. Men had zelf het initiatief moeten nemen om de klanten te vertellen dat er door omstandigheden sprake was van een lange levertijd.

Duurde lang voor we het product ontvingen

Wij dachten bij een Nederlandse webshop te bestellen, maar het duurde meer dan een week voor we het product ontvingen, want het moest helemaal uit het buitenland komen..... Wel goed product voor de laagste prijs.

Goede webshop, goede service.

Beschadigd product. Kregen meteen een nieuwe. Zonder rompslomp.

Snel en prima service

Ik had een puppy ren gekocht en toen ik hem thuis kreeg was deze veel te groot. Na een mail te hebben gestuurd konden jullie geen kleiner formaat leveren en kon ik deze zonder problemen terug sturen en binnen een week had ik mijn geld terug.

Heel Goed!

7 metalen muizenvallen besteld die met 2 ingangen, bij andere bedrijven waren deze 2x zo duur. Al 4 muizen gevangen, maar nu willen ze niet meer.....nu gaan verdiepen wat deze meer dol op zijn. Muizenvallen zijn makkelijk te bedienen via boven kant. Pakket kwam snel, goedverpakt. Ik bestel er nog meer voor de stal.

Levering duurt veel telang 1,5 week

Levering komt uit duitsland

lang geduurd

ik vond (het is direkt leverbaar 1-3 dagen) het heeft wel 10 dagen geduurd !!!!!!!

Betrouwbare partij voor hobby prof agri materialen

Ik bestel al geruime tijd al mijn spullen omtrent het hobbymatig houden van dieren. Agrishop heeft een uiteenlopend assortiment met een grote voorraad. Indien spullen voorradig zijn dan zijn ze snel in huis. Zijn de spullen niet meteen voorradig dan komen ze uit het Duitse moederbedrijf en zit er iets meer levertijd in. Ik heb een paar keren telefonisch contact gehad en ook dit is prima bevallen. Mijns inziens een hele betrouwbare partij.

Orderproces was slecht. Producten zien er goed uit

De bestelling en afhandeling van de order verliep verre van vlekkeloos. Kreeg slechts een deel vd bestelling geleverd terwijl er werd aangegeven dat de hele bestelling geleverd zou worden. Daarna duurt het 2 weken voor de rest komt. En dan worden de verkeerde spullen geleverd. Is wel opgelost. Maar verzending met DPD waarbij je de afspraak kan wijzigen werkte ook niet. Voor mij was dit niet erg bemoedigend. Ik hoop het het afzetnet zodra we dat gaan gebruiken wel goed is. Er wordt trouwens wel snel op mails gereageerd. En de service is ook uitstekend.

Heb een beetje langer moeten wachten maar dat stoort me niet echt alles is uiteindelijk prima aangekomen

Beetje moeten wachten, maar tevreden van het product!

Door de opstart van een nieuw systeem liep de bestelling wat vertraging op hetgeen jammer was. Dit werd toen wel meteen duidelijk gecommuniceerd. Het product zelf is degelijk en voldoet aan alle wensen.

geweldig !

Alles volgens afspraak, bevalt uitstekend

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885