Zeer vriendelijk en correct aan de telefoon geholpen

uitstekend

product voldoet aan verwachting. Bezorging en verpakking netjes

Goed bezorgd alleen stond 1 pakket wel in de regen

Correcte levering en dienst na verkoop zeer tevreden

Op tijd, op maat en doet wat was beloofd

Ik vind het onzin dat ik gedwongen word om hier iets in te vullen...!!!!!!

Zeer goed. Heel vriendelijk en snel in beantwoorden van mails.

Mijn eerste bestelling was verkeerd. Ik stuurde een mail met de vraag voor annulering. Dit was geen probleem en werd ook onmiddellijk per mail bevestigd

Fijne online webshop. Veel keuze, snelle levering.

Gewoon prima

Gewoon prima zoals je het verwacht.

Prima shop

Oké , mooie producten en snelle levering

Goede producten, levering duurt te lang.

Op website staat op voorraad, levertijd ruim een week.

Betaling is een probleem IDeal werkt niet direct betalen werkt niet uit eindelijk credit card daardoor steeds dezelfde bestelling gedaan en aanmaning gekregen maar een telefoontje en het was opgelost De bestelling in 2 zendingen ontvangen binnen 3 dagen dus toch tevren

Matig

Materiaal was in orde. Het opgegeven lever adres werd niet gerespecteerd.

mooi vogelhuis

vogelhuis besteld , goed geregeld snel geleverd en echt mooi. zeer tevreden.

Ik had een honden antiblaf band besteld op citroen geur, werkte niet bij mijn hond, retour gestuurd, meteen goed en snel geregeld, geld terug.

heldere website en vlot geleverd

Ik kon goed kiezen wat paste bij wat ik nodig had, het werd snel geleverd, de informatie over de levering was duidelijk. 1 product was niet voorradig, het had mij geholpen wanneer er bij stond wanneer het wel weer voorradig was dan had ik even gewacht met bestellen. Nu heb ik een andere keuze gemaakt die overigens ook voldoet.

Pluimveenet gekocht met poortje. Levering was verzorgd en stevig ingepakt. Alleen de verzending liep wat vertraging op. Het duurt langer dan de 1-3dagen die vermeld staan op de site.

Prima product en service, een fijne afhandeling

Goed en duurzame katten meubel. Een echte aanrader.

Hele fijne service.

Helaas viel het bestelde product iets tegen maar er werd meteen gezocht voor een oplossing. Deze werd ook naar behoren uitgevoerd. Super service dus!

Mooie website, veel keuze

Mooie website, veel keuze en redelijke prijzen. Levering zoals is afgesproken. 1 minpuntje: altijd verzendkosten betalen, maakt niet uit hoe hoog het bedrag is

zeer slechte levering door DPD post.

agrishop doet wel zijn best maar ipv op 1 dag werd er maar geleverd op 1 week of zoiets

Goede levering

Netjes afgeleverd en goed verpakt.

Top producten

Hele goede stevige kwaliteit. Super service

gewoon goed

prettig