Te lange levertijd

Lange lever tijd. Wel op de site iets anders staat. Verder tevreden met het produkt!!

Product prima, levering liet erg lang op zich duren

Het bestelde product is prima, maar vandaag besteld morgen geleverd is helaas geen waar. Bijna een week op moeten wachten. Bol.com doet wel wat ze beloven!

Snelle levering en goede communicatie

Helaas voldeed het product niet aan de verwachting, maar ook het retourzenden was simpel

Opnieuw trage levering, maar prima product

Na een eerdere, minder goede ervaring, toch opnieuw via Agrishop een bestelling gedaan. Ook in dit geval een product dat op voorraad was. Levertijd 1-3 dagen. Volgens mij kunnen jullie dat nooit waarmaken. Ik heb meteen betaald op de dag van bestelling, Het duurt eerst een minstens een dag voordat de betaling is verwerkt. Voordat de bestelling daadwerkelijk wordt verzonden, gaan er weer meerdere dagen voorbij. De magazijnen staan immers in Duitsland. Kortom, ook nu duurde het weer beduidend langer dan de aangegeven levertijd. Ik zou zeggen, geef aan in de webshop dat de levertijd minimaal 4 dagen is. Dan zijn de verwachtingen ook minder hoog! Het geleverde product is overigens van prima kwaliteit en goed verpakt.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Prima RVS lint- en draadverbinders om roestend oud spul te vervangen. Het pakketje kwam na een week.

tevreden klant

goede prijs, goede producten, snelle levering, tevreden

tijdig geleverd, afspraken goed nagekomen

Goede informatie

Goede informatie levering

Product in orde

Jammer dat de adapter die ik erbij gekocht heb niet bruikbaar is. De pin is 5 mm en voor het product moet ze 3,5mm zijn.

bedroevend...zending nog altijd niet in huis

de door Agrishop gebruikte vervoerder DPD krijgt de bezorging niet voor elkaar. Onverhoopt de produkten maar elders gekocht omdat dit dringend nodig was. Geen response van DPD danwel Agri na contact te hebben opgenomen. Eenmalig dus waarschijnlijk.

Goede communicatie

TRansport is goed te volgen.

Snelle levering van het product

Het product wat ik besteld heb was snel geleverd ondanks dat het vanuit Duitsland verzonden moest worden.

je ne comprend pas

je parle pas le nerlandais desole

Kreeg he verkeerde geleverd, vlotte reactie gekregen en goede bestelling zonder pardon opgestuurd

Prima webshop, levering duurt lang

Ik vind Agrishop een prima website met een uitgebreid assortiment. De prijzen zijn ook zeer concurrerend. Een minpunt vind ik echter wel de relatieve lange levertijd van 8-10 dagen.

Alles ok

Zeer trage levering

Als agrarische winkel moet het leveren niet zo lang duren als artikelen leverbaar zijn. Zelfs als er ivm feestdagen wat vertraging is hoeft het geen 3 wkn te duren. Heb ergens anders voor nood een duurdere accubatterij moeten halen ivm oud en nieuw en onze paarden.

Mijn ervaring met Agrishop is slecht. Ze verkopen kattenverjagers Voss 1000 die totaal niet werken

Ze verkopen waardeloze kattenverjagers.

décue

Je n' ai pas encore mon colis......DPD a perdu mon colis .Le chauffeur l' déposé dans un point relais ,je suis allée le lendemain au point relais et pas de colis

Klasse materiaal en snelle afhandeling van de bestelling, gewoon super!

Volledig zoals op website aangegeven

Verwachting ingelost

Niet zo erg goed

Moest te lang wachten op mijn bestelling

Levering is in orde, alles zit erbij.

Levering kan sneller, maar is wel komplot en kwalitatief in orde. Aanrader.

niet volgens afspraak geleverd

spijtig dat ik nog heb moeten contact opnemen dat mijn bestelling achterwege bleef niet

Uitstekende webwinkel.

Fijne webwinkel en kwalitatief goede producten. Het is alleen jammer dat zij met PDP als vervoerder samenwerken. Bijna 2 weken moeten wachten. Er zijn zoveel betere vervoerders zoals PostNL.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885