Slecht

Mijn pakket is meer dan 1 week onderweg geweest Telefonisch niet bereikbaar

Alles goed verlopen en ik heb een prima product

Makkelijk bestellen en vlot geleverd. Mooi vogelvoederhuisje waar ratten niet bij kunnen

De bestelling was lang onderweg… maar het product was tip top in orde

prima service

nadat ik op de site verschillende batterijen had gezien wist ik niet welke ik kon gebruiken voor de patsafe. Heel lastig want ze leken allemaal op elkaar. Een vraag per mail en ik kreeg de link. Besteld en de volgende dag netjes ontvangen. Helaas gaat de batterij niet lang mee (3 maanden) of is niet oplaadbaar. We wat duur voor een batterij.

Keurig!

Helemaal zoals verwacht: top

Helemaal goed

Handige en uitgebreide site, snelle levering!

Goeie producten lage prijzen snelle levering

Lage prijzen snelle levering

Goede kwaliteit / prijs

Op tijd geleverd Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Prima en goede kwaliteit

Het doorde alleen erg lang voor de bestelling werd afgeleverd

tevreden

goed produkt

Goed product levering slecht

Het product is goed maar de levering met DPD was erg slecht. DPD is niet eens langs geweest om het product af te leveren. We zijn er speciaal voor thuis gebleven. Dit heeft zich 2 maal hetzelfde afgespeeld. Na bellen met DPD zouden ze het dezelfde dag nog leveren maar dat is ook niet gebeurd. Ook hebben ze geen contact meer opgenomen zoals beloofd. Uiteindelijk hebben we het pakket zelf opgehaald bij het DPD afhaalpunt. Agria shop heeft het pakket na de 1e keer netjes nogmaals toegestuurd.

Alle gaat ot enkel de levering dat is een probleem maar daar kunnen jullie niets aan doen

Alles bij jullie gong vlot en goed enkel de levering is een probleem waar jullie iets aan kunnen doen we zijn 3 weken weder en hebben nog niets gehad

Matige ervaring

Ik had dringend muizenvallen nodig en bij Agrishop vond ik een super aanbieding. Maar helaas moest ik er een week op wachten tot de bestelling geleverd werd, uit Duitsland bleek later. En die muisjes maar komen. Telefoon en email werden niet beantwoord. Jammer. Maar de aanbieding was fijn.

Matig

Levering duurde meer dan 10 dagen. De ene medewerker was kort van stof en onvriendelijk, de andere was wél vriendelijk en lichtte de vertraging toe

Gebruikt in plaats van nieuw artikel?

Ik bestelde een stroommeter en 2 andere kleinere artikelen. De laatste zaten keurig geseald verpakt. De stroommeter zat in bubbeltjes zakje zonder doosje, zonder garantiebewijs, zonder gebruiksaanwijzing cq - voorschrift. Navraag: “ versturen we altijd zo”…..

Goed product, communicatie via mail prima, lange levertijd

Op de site staat levertijd 3dagen maar werd een paar weken. Eerste melding vanuit Afrishop dat het langer gingg duren zat meer dan 1 week tussen, daarna werd er wel snel op mijn vragen per mail gereageerd. De reden was dat het nog erg druk was door de black friday die een week ervoor was geweest. Het product is zoals verwacht goed en prijzen zijn in verhouding met andere laag.

In 1 woord: geweldig. Correct, snelle verzending. Er kwam 1 toestel beschadigd toe. Meteen reactie en gepaste oplossing. Top

volgens bestelling geleverd na enkele dagen binnen. product is keurig.

Lange levertijd en incompleet pakket.

Ik had een schrikdraadset besteld, waar ik ruim een week op heb moeten wachten. Eenmaal geleverd bleek mijn bestelling niet compleet te zijn. Dit was een regel van de pakket dienst, werd gemeld. Als ik dit eerder had geweten, had ik dit niet besteld.

Snelle en juiste levering

Een goede webshop met mooie prijzen de degelijke apparaten

Veel te lang onderweg, zeer slechte communicatie

Mijn bestelling van 28 november zou binnen 1-3 dagen geleverd worden. Omdat ik na 4 dagen nog niets gehoord had probeerde ik AgriShop te bellen maar telefonisch blijkt men niet bereikbaar. Uiteindelijk een mailtje gestuurd en men liet weten dat er een storing bij transporteur DPD in Duitsland was. Ik kon niet controleren of dat klopte en moest gewoon maar wachten. Enkele dagen later nog niets geleverd en daarom opnieuw gemaild, weer "kluitje-riet" en alles was de schuld van DPD, AgriShop nam geen enkele verantwoordelijkheid en hield mij ook niet op de hoogte. In de 4 of 5 mailtjes hierover zelfs geen enkel excuus voor de gang van zaken. Veel verder dan "u kunt een retourformulier aanmaken" kwam men niet. Uiteindelijk is de bestelling 9 december geleverd, 11 dagen nadat ik bestelde. Ik begrijp heel goed dat er wel eens iets mis kan gaan maar verwacht dan wel begrip en actie van de verzender. AgriShop kan wat dat betreft nog veel leren...

het duurde wel ruim een week voordat mijn bestelling er was maar was prima te volgen waar mijn pakket op die momenten was verder absoluut niks negatiefs te mendel oven mijn bestelling

Het is aangekomen

Het is allemaal goed aangekomen. Alleen stond er op de website 1 tot 3 werkdagen en was er pas na dik een week. Dit vond ik wel heel slecht. En aangezien het een hoog bedrag was was ik even bang dat ik opgelicht was. Maar dat was gelukkig niet zo. Maar toch tussen tijds ook niet steeds wat gehoord. Helemaal geen mail van u order is vertraagd ofzo. Het is dus allemaal goed gekomen en goede prijs kwaliteit verhouding. Alleen je mag de klant dus wel wat meer op de hoogte houden en de levering kan een stuk sneller.

Goed service

Betrouwbaar en goed kwaliteit