Levertijd klopt niet

De aangegeven levertijd was 1 a 3 werkdagen. Pas na 10 dagen ontvangen. Beat vervelend als men hier mensen op in pland.

zeer goed

erg goed en erg vlot geleverd

Product kwaliteit ondermate en retour duur

We hadden een krabpaal besteld, zag er op de foto's leuk uit. Na ontvangst bleek montage zo goed als onmogelijk, dus retour. Het verzenden vanuit Agrishop naar ons hadden we al moeten betalen, retour moesten we ook nog eens betalen. Retourneren kostte ons maar liefst een dikke 15 euro. Heel jammer. Genoeg reden voor ons om niet meer te bestellen. Daarbij komt dat mijn review van de krabpaal ook niet geplaatst wordt.

Snelle levering, naar behoren.

vrij goed

Het product voldoet aan de verwachtingen, de levertijd duurt wel wat. Verder alles ok

Snelle levering en handig

Prima en betrouwbaar

Topservice

Snelle service, goede kwaliteit producten en als je vragen hebt is de klantensercive vriendelijk en behulpzaam

Aangename manier om te shoppen .

Het was een aangename manier van shoppen , met een mooie keuze. Product werd ook zorgvuldig geleverd.

Mijn ervaring is zeer goed

Product is in overeenstemming met omschrijving

Kwaliteit van hekje is slecht

Zie boven

Uitstekende service

Ze doen wat je van een webshop verwacht. Prima!

Goede service en goede produkten voor scherpe prijs

Goede service, vlotte levering produkten goede kwaliteit, met een scherpe prijs.

Product werd snel geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

super

snelle levering en mooi product

Ik heb nu voor de tweede keer besteld en weer alles in orde voor een correcte prijs.

Alles prima in orde

Alles was in order, beschreven zoals op de site. Duidelijk wat je besteld en wat je krijgt. Levering op tijd.

Super winkel alles voor tuin en dier.

Hier vind je alles voor tuin en dier. Een zeer uitgebreid asortiment.

Prijs kwaliteit is zeer goed Snelle levering

Makelijk online te vinden

Het verwarmingslint was snel ge onden op de website. Afhandeling was gedegen. Door komst uit Duitsland wat langere levertijd nodig dan dat we tegenwoordig gewend zijn.

Perfecte levering

Levering binnen 5 dagen. Apparaten werken conform omschrijving en dienen goed worden ingesteld zowel in tijd als plaats om geen ongewenste last bij kinderen en mensen met goede gehoor functie.

Vlugge levering

Het product was volgens de beschrijving. Goed product. Ben er zeer tevreden mee.

Mooie producten en snelle levering. Producten van hoge kwaliteit

Mooie producten. Duidelijke communicatie en snelle levering

uitstekend

bestelling was beschadigd, gemeld aan Agrishop, onmiddellijke respons en nieuw onderdeel toegestuurd. Heel goeie service Bedankt

Vogelhuisje besteld. Bestelling verliep wat moeizamer omdat ik als Belgische klant via een overschrijving moest betalen. Maar het vogelvoederhuisje past perfect in de tuin, en wordt goed gebruikt.

Ruim aanbod aan goede prijzen

Zeker heel tevreden, Alleen moet je wat geduld hebben met de levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885