Snel en adequate levering

Product besteld en prompt geleverd.

Zeer correct

Zeer correct en snelle levering

Uitstekende service

Heb diverse Voss.sonic 2200 ultrasone dierenverjagers gekocht. Ze zijn bedoeld om katten uit de tuin te weren ivm het voeren in de winter van vogels. De apparaten voldoen voor mij prima. Sinds plaatsing veel minder katten gespot. Tecent zijn evenwel 2 apparaten kapot gegaan in de zin dat ze niet meer opladen. Na contact met de klantenservice van Agrishop zijn binnen 3 dagen nieuwe apparaten geleverd. Kortom Agrishop is voor mij goede kwaliteit en uitstekende service.

Perfecte en snelle levering

De bestelling is netjes op de verwachte datum afgeleverd. Ik verwachtte 2 artikelen in 1 pakket. Ik kreeg er echter 2 omdat ze van 2 verschillende locaties verstuur werden. Gaf even verwarring maar was na een telefoontje direct duidelijk.

Product van hoge kwaliteit en exellente service

Lang gezocht naar een huisje van een goede kwaliteit en een "gezellige" uitstraling (tja het oog van de vogel wilt ook wat?) Een tijdje op de wachtlijst gestaan, maar nu staat ons prachtige, stevige vogelhuis van Agrishop te pronken in onze tuin. Tijdens het in elkaar zetten (wat overigens gemakkelijk was met gebruik van de duidelijke instructie) van het huisje was een van de onderdelen beschadigd. Na een E-mailtje ontvingen wij 2 dagen later het vervangende onderdeel. Dat noem ik exellente service!

Levering en kwaliteit ok

Goed produkten van Voss die ook daadwerkelijk helpen bij bv ongedierte bestrijding

Mijn bestelling werd thuis geleverd door Dpd . Eens mijn bestelde materialen het depot verlieten, waren ze lang onderweg via Dpd. De ene week op dinsdag mijn materialen besteld en de week nadien op woensdag of donderdag na 17 uur maar thuis geleverd.

prijs/kwaliteitsverhouding perfect.

goedkope artikelen ,maar ook kwaliteit. Indien nodig duidelijke uitleg over produkten.

Snel en goed

Gewoon no nonsens

Correcte levering.

Aangekocht product voldoet aan de vooropgestelde verwachtingen. Ga zeker nog bestellen, modern vogelhuisje staat nog op verlanglijstje.

met DHL, duurt het langst

Vlotte verwerking van bestelling goed aangekomen alleen DHL gooit roet in het eten door trage levering duurde 4 dagen voor ik het thuis had.

Alles is in orde

Goed materiaal.

Levering was perfect, maar toestel heeft geen effect op mijn hond.

We hebben de plaatsing gedaan zoals voorzien, de halsband werkt maar blijkt geen effect te hebben op onze Hond. Halsband staat op stand 7, geluid en schok indicatie recht naar boven dus de helft van de mogelijke afstand. We hebben de langst pinnen geplaats op de receiver. Wij zelf krijgen een behoorlijke schok, maar onze hond ( een langharige Amerikaanse Akita, voelt niets, hij reageert in ieder geval niet) Dus voorlopig totaal ontevreden, vermits het helemaal niet werkt. Deze review moet NIET worden geplaats wel graag een oplossing.

Prima spullen en snel opgestuurd

Ik koop vaak bij hen en bevalt me qua kwaliteit prima. Snelle levering vind ik ook belangrijk.

Alles verliep goed, en apparaat werkt super. Geen kat meer in tuin gezien.

product voldeed niet aan onze verwachtingen maar afhandeling is super netjes

Alles super geregeld.

Snel besteld en snel geleverd!

Levering duurt wat lang, product prima.

Zie titel

Levering duurt lang.

Als je iets nodig hebt duurt het erg lang voordat het er is.

Goede ervaring.

Zoals het hoort bestellen, betalen en het werd netjes bezorgd.

aankoop perfect verlopen

Zeer duidelijk en zeer snelle reactie op mijn vraag aan Agrishop

Overzichtelijke website, veel info. Prettig personeel.

Positief.

Zeer goed.

Mooi product en goed afgehandeld.

Lange wachte' op het pakket.

Op de website sta 1 tot 3 dag geleverd maar dat was nog niet geleverd moest toch even bellen waar pakket was n'a twee dagen toch aangekomen

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885