prima levering en goed product!

Hier ga ik vaker materiaal en gereedschappen kopen. Dikke prima!

Het werkt prima Opladen niet gewoon maar met snoer Buren hebben last van het geluid Oplossing om 18.00 gaat het aan en om 07.30 gaat het uit De katten blijven weg

Snelle afhandeling

Makkelijk kunnen bestellen, vrij snel geleverd. Helaas was de doos wel kapot aangeleverd, gelukkig was de inhoud intact. Bezorgbedrijf vind ik niet heel prettig (dpd). Die zijn meestal niet zo vriendelijk of spraakzaam.

Gewoon goed !

Duidelijke site, snelle levering.

Goed produkt maar te laat geleverd

Heb een accu-stroomdraadapparaat besteld. Prima functionerend apparaat. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Jammer dat ik bij de bestelling op het verkeerde been was gezet t.a.v de besteltermijn. In plaats van 1 of 2 werkdagen werden het er 5 of 6. Zeker het wachten waard maar mijn verwachtingspatroon was een andere. Gelukkig was dat voor mij achteraf geen probleem maar als ik iets snel nodig heb zal ik mij toch eerst bedenken alvorens iets te bestellen. Jammer.

De kattenverjagers werken naar behoren.

De zon laadt de toestellen op die tijdens de nacht de kattn uit onze tuin weghouden. Reeds twee felle regenvlagen hebben ze doorstaan en werken nog steeds.

Gaas is perfect, lange bezorgtijd

Het gaas voldoet aan de verwachting. Alleen de levering duurde erg lang. Dat was jammer, waardoor het te laat binnen kwam.

Goede aankoop

Alles ok

Zeer snelle en juiste levering.

Niet kompleet

2 weide poorten besteld. Aflevering duurde langer dan aangegeven.De poorten waren niet kompleet. Miste 2 moeren. En de scharnieren waren erg scheef gelast. Verder is de poort prima en goede kwaliteit.

Goede ervaring

Ondanks dat de levering langer duurde dan vermeld op de site toch tevreden de kwaliteit van het produkt

Snel

Prima ding

Mooi op tijd

Betrouwbaar

Vlotte levering en voldoende informatie ivm leveringsdatum en tijdstip

Betrouwbaar en goede producten

een slechte ervaring

Ik wou een mollenval Supercat aankopen bij de Duitse firma Voss via Agrishop. Maar 1 exemplaar kopen kon niet, het moesten er 3 zijn. Met veel moeite heb ik een account kunnen opmaken. Ik heb dan zoals gevraagd op tijd de rekening betaald. Uiteindelijk heeft het een week geduurd vooraleer mijn bestelling is aangekomen. Bij Bol.com gaat het veel eenvoudiger en sneller!

Lange levertijd

Website geeft aan directe verzending Pakket is 8 dagen onderweg geweest.

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen.

Bestellen van mijn producten ging zonder problemen en ik heb alles ook heel snel binnen

Aan het product was wat aan te merken maar dat is snel en netjes opgelost door de Agrishop

gedeeltelijke levering

ik heb mijn schrikdraadpakket gedeeltelijk ontvangen zonder toelichting. Het schrikdraad zat er bij maar niet het schrikdraadapparaat. Dit apparaat is alsnog geleverd na meer dan een week. DE opvolging van de klachtenbehandeling was wel redelijk.

Prima service, goed product voor de laagste prijs die ik kon vinden. Levering duurde wel een aantal dagen.

netjes

Snel verzonden bijzondere spullen

Bijzonder assortiment snel verzonden. Aanrader.

Niet geweldig

Dat het product uit Duitsland moest komen vond ik raar. Het duurde ook vrij lang. De DPD vervoerde gaf geen tijdsperiode aan en het pakket was lastig verpakt. Ook vind ik de agrishop vrij duur.

Doormidden geknipte verpakking batterijen gekregen

Ik bestel 8 petsafe batterijen. Die zitten per 2 verpakt, dus ik verwacht 4 hele verpakkingen te krijgen. Krijg ik 8 losse batterijen. Verpakking is door agrishop door midden geknipt. Geen 100% zekerheid dat ik nu volle batterijen heb gekregen.

Netjes verpakt, niks op aan te merken

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885