Producten voldoen aan verwachting en van goede kwaliteit.

Makkelijk te bestellen alleen levertijd van een week, tip is dan wel om alles in 1 keer te bestellen van wat je nodig hebt anders ben je weer een week verder. Mijn bestelde spullen kwamen uit Duitsland.

Kwalitatief voor dit doel goed product

Heeft wat ik nodig heb

Staanders voor mijn schapennet. Op voorraad en snel geleverd

Goede hulp, snelle levering

Jammer dat ze telefonisch niet zo goed bereikbaar waren.

Tevreden

Goed product en op tijd geleverd

perfect

top

Artikel is super. Alleen betaling met overschrijving werd pas nagekeken nadat ik een mail gestuurd had wanneer ik het artikel zou ontvangen omdat we bijna een week verder waren zonder enig vooruitzicht op levering.

Duurde lang terugsturen kost geld

Het duurde erg lang product voldeed niet maar terug sturen kost geld, kortom miskoop

Schapennet vlak voor de vakantie besteld en in 3 dagen geleverd gekregen. Erg blij met deze snelle afhandeling.

apparaat werkt goed

Bij ons heeft een andere "visliefhebber" vissen uit de vijver gepikt. De vissen durven nu helaas niet meer naar boven te komen. Het kan een reiger geweest zijn maar ook een ekster. Die had in onze tuin namelijk een nest. Navraag bij de buren leerde dat het ook een rat geweest kan zijn dus... wie wat waar? Juist dit apparaat is daarom uitermate geschikt voor onze tuin. Het verjaagd vogels maar ook muizen en ratten. Top dus. Wel hebben wij een vriend last heeft van het geluid en piep in zijn oren.. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen door het apparaat tijdelijk uit te zetten. Wij zijn dus dik tevreden

Snelle levering en zoals altijd goede kwaliteit

Dit keer vleermuizenhuisjes besteld en vogelvoer voor de winter. Voer erg goed en de vogels zijn er dol op. ;-)

Matig

Het honden omheinings hek is super goed en tot mijn verwachtingen perfect. Zat ook netjes verpakt. Alleen de mail met de track en trace kreeg ik niet waardoor ik niet wist wanneer het geleverd ging worden, alleen de 2-3 werken. Toen ik belde op de 3e dag of het pakket al verzonden was zei de mevrouw aan de telefoon dat het al geleverd was. Het was op de camping besteld dus zouden wij daar staan toen ongeveer de pakjes man kwam.

Teleurstellend

Ik heb een schapentondeuse besteld. Na het scheren van 1 schaap waren de messen al bot. Dit kan toch niet? Ik heb een mail gestuurd naar [email protected] maar na 10 dagen nog steeds geen reactie ontvangen.

Alles perfect verlopen en ontvangen

Het product schijn te werken, nog even afwachten

Uitstekend,snel en gemakkelijk.

Plaatst vlug en is snel en gemakkelijk op te zetten. Super handig om iets af te zetten waar niemand aanwezig moest zijn.

Goede ervaring

Goed product, vlotte levering. Erg blij mee

snelle afhandeling van de order

levering duurde iets langer

Heel tevreden!

Snelle levering en super tevreden over het product!

Levering duurt lang

Besteld op 29/07, levering voorzien op 4/08. Levering uitgesteld naar 5/08 maar bij aankomst savonds om 18u nog steeds geen levering. Indien dit niet kan nageleefd worden moet de prijs zakken van de levering

Tevreden. Snelle en correcte levering

Uitstekende na-service

Na een verkeerde levering van een kraan (wel bruikbaar en prima materiaal) heeft men terstond gereageerd met mij de juiste kraan te sturen. Vermits ik de andere kraan reeds in gebruik had (ik kon niet anders) mocht ik die ook behouden! Dat noem ik snel en alert reageren op menselijke fouten.

Keurig op tijd afgeleverd

Elke keer goed!

Snelle en gedegen service

Ik had drie infrarode lampen besteld, waarvan er 1 kapot was. Dat wordt natuurlijk vervelend om te bewijzen dacht ik nog, maar tot mijn verbazing werd er heel vriendelijk op gereageerd. En een paar dagen later had ik de nieuwe lamp.

Accurate verwerking en levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord