Heel goede ervaring

Mijn bestelling is keurig volgens afspraak geleverd

Prima product, levertijd niet conform info

Het bestelde voldoet aan de verwachting. De levertijd echter niet. Bij bestellen werd aangegeven 1 tot 3 werkdagen levertijd, het werden er 7. Alleen aan te bevelen als je geen haast hebt.

niets ontvangen

nog altijd niets ontvangen, gelieve na te kijken ?

snel en goeie prijs

Artikelen werden snel geleverd, alles netjes verpakt. En dat voor een hele nette prijs. Ik kan jullie van harte aanbevelen

Zeer snelle service

‘S avonds besteld rond 21u en de volgende ochtend was mijn pakketje er al! Ik vind het ook fijn dat je gratis kan retourneren.

Apparaat werkt niet

Ultrasoon apparaat gekocht voor duivenoverlast.....werkt voor geen meter beesten gaan er gewoon naast zitten. Zonde van mijn 20,00 euro

uitstekend

zeer goede en snelle service

Mmmmmm

Ik had een fotolijst besteld via internet, had de mast opgemeten tussen twee muurtjes waar hij moest tussen komen want hij mocht niet te breed anders paste het niet. Na twee dagen was die al binnen en ik ermee aan de slag. Maar hij paste niet was zo 3 cm te breed. Ik dacht dat ik de buiten maten moest opgeven maar ze gaan dus uit van de glasmaat. Volgens hun dus mij schuld. Maar als ik een nieuwe bestelde kreeg de helft van mijn geld terug. Oké dan maar dacht ik want had de lijst snel nodig. Kreeg de nieuwe al de volgende dag binnen, top geregeld dacht ik. Naar tot mijn verbazing hadden ze dezelfde maat nog eens gestuurd. Pfff ik dacht wat nu weer. Ik weer bellen en het uitgelegd en ze vonden het heel vervelend en zouden meteen een nieuwe sturen. En twee dagen later was die er al. Ff opmeten voor de zekerheid en ja eindelijk was het goed. Ik kreeg een link opgestuurd die ik moest uitprinten en op de oude plakken en dan terug sturen. Alleen kon ik die eerste niet terug sturen wan die konden ze niet meer gebruiken, maar die tweede kon ik dan wel weer terug sturen ? Ik denk dat ze in mijn geval naar veel heen en weer mailen en bellen en sturen die eerste ook wel hadden kunnen terug nemen dat was in dit geval wel zo netjes geweest maar goed. Al met al hebben ze het snel opgelost en heb ik uiteindelijk de goede lijst gehad. Ik denk dat ze op de site waar je de maten in moet vullen even nog eens duidelijk moeten worden aangeven dat het om de glasmaat gaat en niet om de buitenmaat ik denk dat ik niet als eerste die fout gemaakt heb.

Goede spullen, verzendingsbericht niet gehad

Goed materiaal, levering duurde langer dan gedacht en er kwam geen melding van post nl of zo.

Vlotte levering

Top product.

Correcte service en snelle respons op het feit dat de levering onvolledig was

Positief

Zeer slechte levering DPD

Product wat ik besteld heb is echt dikke prima. Levering is zeer slecht. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Op de site staat dat de producten op voorraad zijn vervolgens bestel je drie dingen waarvan 2 dingen aan elkaar verwant zijn en komt de levering met 2 verschillende leveranciers. Brinks echt een top bedrijf. DPD zeer slecht.

Fantastic

I’ve been looking for a fence for my dogs to use when camping. The one I ordered was perfect and the delivery was fast. I recommended it to a friend and she bought one also.

De bestelling was snel en correct geleverd tegen een aantrekkelijke prijs

Slechte afhandeling bij foute levering

Geen bereidheid van het bedrijf om de foute levering op een normale en snelle manier af te handelen. De correctie van het verkeerd geleverde product wordt naar een verkeerd adres gestuurd waarbij ik dan het dan zelf maar moet gaan regelen met de bezorger. Zeer klant onvriendelijk.

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Helaas een niet duidelijke installatie beschrijving. Dit ivm kattenstroom aan houten schutting. Terwijl zelfde apparaat meer mogelijkheden heeft. Maar altijd van een grond aarding uitgaat.

Veel en juiste informatie over levering. Prijs/kwaliteit in goede verhouding. Snelle levertijd.

TOP

Goede kwaliteit en binnen redelijke termijn geleverd.

Juiste levering maar wel een beetje later dan beloofd

De afhandeling van de bestelling verliep vlot en werd goed geïnformeerd. Echter, de beloofde levertijd van 1-3 dagen werden er wel 5.

Nalevering

Geachte, ik heb voor een nalevering geen melding gehad wanneer de levering zal plaats vinden. Zou op 26-07-2021 geleverd worden tussen 07:00 en 17:00 uur verder niets meer vernomen!?

Goede producten, Levering duurt lang.

Goede producten, goede prijs. Alleen de leveringstermijn kan korter.

Kwaliteit

Eerste levering mislukt door de vervoerfirma. Zeer adequate houding van Agrishop. Direct antwoord op al je vragen. Tweede verzending was ok. Klantvriendelijk bedrijf. Goede ingesteldheid.

Alles is prima gegaan

Alles keurig en goed verpakt binnen gekregen .

Alles volgens afspraak. Prima

Betrouwbare mensen.