Prima product tegen een prima prijs

Snelle levering, produkt was boven verwachting.

Doordat product even niet leverbaar was, gebruik gemaakt van mailservice als product weer leverbaar was. Dat was perfect.

Good

Very good

Ondanks beloftes te laat en nu gezeur

Voor een evenement producten besteld. Er kwam een rare transport reactie. Aan de bel getrokken. Nee niets aan de hand. Nee ook voor de uiterste datum.... Nog een paar keer cintact: alles komt goed. Dus niet. Toen de koop ontbonden. Evenement schade opgelopen. Zitten wij voor een paar maand in het buitenland krijgen wij bericht dat er bezorgd is.... geen idee waar, hie, bij wie, en koop al ontbonden.... Dit is het slechtste en gemeenste bedrijf ooit!!! En hoe je te woord wordt gestaan... tenenkrommend...

Helaas niet de hulp die was beloofd

Ik kreeg een verkeerd product, kan gebeuren hoor! Maar daarna is mij alle hulp beloofd, maar helaas niet waar gemaakt! Ik had het product ruim van te voren besteld omdat ik het echt nodig had. Het kwam al later dan aangegeven, maar wel voor de dag dat ik het nodig had. Helaas het verkeerde product ontvangen. Als ik het opnieuw zou bestellen en dus weer betalen zou de medewerkster er alles aan doen om het op tijd daar te krijgen…..maar helaas! Als ik het voor 15.00 zou bestellen zou ze het die dag nog laten versturen. Dus direct gedaan. Volgende dag een bevestiging dat het pas die dag was verstuurd. Uiteindelijk via de gewone bezorger ipv spoed 4 dagen te laat ontvangen.

Snelle verzending, goede producten

Snelle verzending, goede producten

Producten zijn zoals omschreven. Prijs kwaliteit is heel goed en klantendienst is heel behulpzaam. Ik bestel graag bij hun.

top

goede, nette service. Wat er staat krijg je ook

Snelle en goede service

Vriendelijke bediening en snelle levering

Goede prijzen en duidelijke leveringen

De site is duidelijk en ruim. De prijzen zijn goed en de leveringen/levertijden zijn altijd overzichtelijk en kloppen.

Snelle levering en kwalitatief

Schapendraad besteld voor de hond, prima prijs kwaliteit verhouding, handig om mee te nemen op camping

vlotte bestelling, goede prijs-kwaliteit verhouding

vlotte bestelling, goede prijs-kwaliteit verhouding

5 sterren

Snel ,accuraat en goed materiaal

Het ziet er erg goed en stevig uit hondengaas met palenlen

Nog niet gebruikt maar erg handig voor vakantie huisje je hond kan niet weglopen en het is goed stevig en volges ons makkelijk tecplaatsen

Lang wachten op levering

Lang wachten op de levering

Prima verlopen. Snel afgeleverd

Prima verlopen. Snel afgeleverd

Slecht

Duurde lang voordat de bestelling kwam zonder dit te melden en toen kreeg ik maar de helft en telefonisch onbereikbaar. Waardeloos.

Prima webshop

Goede afrastering gekocht goed verpakt aangekomen!

Bestel daar niets meer

Meer dan Twee weken moeten wachten .Geen transparantie. Bij retourneren moet je zelf de kosten betalen en eerst moet je ook nog de verzendkosten betalen .

Super goede webwinkel

Goede producten en snelle levering, top!

Doen wat ze beloven

Bestelling is netjes geleverd. De bijbehorende accu werd apart gestuurd. Logisch naar dat was niet gelijk duidelijk. Accu kwam een week later dan de rest van de bestelling.

Super tevreden

Mooie planten, goed verpakt en bezorgd conform afspraak.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885