Vlot

Makkelijke website, goede uitleg en vlotte levering

goede service

Tot twee keer toe beschadigde zending

Op 25 juni bestelde ik een terrarium bij Agrishop. De levering duurde ruim een week. Tot mijn verbijstering waren de ruiten van het terrarium he-le-maal aan gruzelementen. In de eerste instantie was ik boos op DPD, maar later bedacht ik dat Agrishop niets op de doos had gezet over een breekbare zending. Ook waren de ruiten tussen de planken van het terrarium geklemd en niet tussen stukken piepschuim o.i.d. Ik nam contact op met Agrishop en zij hebben nieuwe ruiten voor het terrarium opgestuurd. Op zich wel netjes, ware het niet dat ook dit weer een week duurde. Uiteindelijk ontving ik één ruit, geen twee. Ook is deze ruit weer(!) beschadigd zijn en ook nog eens in het verkeerde formaat. Ik krijg het gevoel dat Agrishop zijn klanten niet serieus neemt en maar wat doet. Hoe moeilijk kan het zijn?

Super producten en snelle levering

Eerste ervaring en zeer tevreden

alles is ok

product is volgens omschrijving

Alles is volgens wens verlopen

Het zoeken, bestellen en versturen is gegaan zoals verwacht.

redelijk

redelijk

Prima geregeld!

Volgens afspraak afgeleverd. Probleemloze bestelling.

snel en correct

Snel en correct

Het toestel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Maar geen probleem, ik mocht het terugsturen en alles werd terugbetaald ! Super tevreden. Daar mogen veel firma's een voorbeeld aan nemen.

Good

非常喜欢

Goede prijs kwaliteit verhouding.

De goederen iets beter/steviger verpakken. De verpakking was stuk, gelukkig geen schade aan de goederen maar had wel gekund.

Supersnel

Product goed beschreven, snel geleverd

Goed en behulpzaam

Telefonisch goed geholpen door een medewerkster. Ze weten waar ze het over hebben en ze gaf goede tips. Komen gemaakte afspraken na.

Snel en heel correct

Snelle levering en alles verloopt heel correct

verkeerde artikel geleverd

Niet geleverd wat ik besteld heb. Maandag terugsturen en hopen dat mijn bestelling snel geleverd wordt.

Gemakkelijk besteld, goed en vlug geleverd

Snel in huis

Makkelijk te vinden op internet en snelle service

verkeerd geleverd maar vriendelijk opgelost

verkeerde voerbakken geleverd maar werden vriendelijk te woord gestaan en het zal netjes opgelost worden

Alles in orde !

Tevreden over de snelheid van levering

Product voldoet aan de omschrijving. We hebben geen duiven meer in de tuin. Super fijn!

Ronduit bagger

Ik zit al 2,5 week op mijn goederen te wachten. Nog niets geleverd. Alle beloftes ten spijt. We doen wat we kunnen. Maar beste Agrishop dat is gewoon niet goed genoeg. Ik best er nooit meer wat!

Duidelijk, goed en snel

Duidelijke informatie, goed en snel geleverd.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885