Mijn ervaring was gewoon heel simpel 'goed'...

Mijn bevindingen van Agrishop is eigenlijk wat je zou moeten verwachten van een bedrijf.. Gewoon naar volledige tevredenheid. Zonder verdere poespas. De bezorging heeft wel wat langer op zich laten wachten maar bij navraag bleek dat het door de bezorg-dienst kwam; betreffende bezorgdienst (DPD) levert niet tijdens de weekenden! Of dat een corona-issue was, weet ik niet. Dus dat is misschien even een dingetje waar men rekening mee moet houden..

Verschrikkelijk en de levering moet nog

Nadat het product besteld was geen Track and Trace code ontvangen. Na 4 dagen toch maar eens gebeld. Zeggen ze ook doodleuk dat het inderdaad nog niet verzonden is. Dag 6, eindelijk een Track and Trace code. Maar.... die werkt natuurlijk niet! Reviews die ik online lees kunnen niet kloppen want die zijn positief... Koop hiet niet, want de levering gaat ook nog eens via DPD, dus ik ben benieuws hoe kapot (en of) het pakket geleverd gaat worden

Nooit ontvangen :-(

Bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen. Ook pakketpunt waar het had moeten liggen had niets. Nooit meer wat gehoord van Agrishop

Correct

Snelle levering Degelijk materiaal (trapbak voorckippen)

Gemakkelijk te gebruiken camping

gebrek aan informatie

De levering van mijn bestelling gebeurde in verschillende fases zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gebracht. De verwittiging voor het laatste pakket gebeurde op de dag van de levering. Bij verschillende onderdelen van de schrikdraadafrastering zit er weinig of geen informatie hoe deze moeten gebruiksklaar gemaakt worden. Het blijkt onmogelijk om 400m touw op een haspel tot 400m te winden. Het afwinden gebeurt vervolgens zeer moeilijk tot onmogelijk. Eén van de apparaten blijkt niet te werken, ik krijg telefonisch geen contact om het probleem te beschrijven en eventueel onmiddellijk op te lossen. Een nummer dat op de website gepubliceerd is, is niet in gebruik, bij een ander geeft antwoordapparaat bericht dat het nummer vandaag niet kan bereikt worden en dat advies per mail verleend wordt. Besluit: al doende leert men, maar ik moet nogal veel hulp krijgen van mensen rond mij, i.p.v. de producent en leverancier.

Mooie spullen

2 krabpalen besteld voor onze katten, mooi materiaal en stevig na monteren.

Wat werd besteld werd ook geleverd

Ja, wat moet ik hierbij ervaren ???

duidelijke omschrijving

Ik heb via de website een heel mooi product gekocht met een snelle en duidelijke omschrijving van de levertijd Een duidelijke product omschrijving is bijgevoegd

Het terug sturen kost net zo veel als het hele apparaat

Jammer dat het terug sturen geld kost en slecht vermeld wordt

Werkt zoals het moet , vlotte levering

Goede producten, jammer van de verkeerde levertermijn

Ik ben enorm tevreden van de producten van o.a. VOSS Farming die bij Agrishop te koop zijn. Ik vind het echter jammer dat tot nu toe de levertermijn die wordt vermeld nog nooit juist is geweest. Alle producten die ik tot nu toe kocht waren met een levertermijn van 1-4 werkdagen en ik heb er telkens langer dan een week op moeten wachten. Ik heb geen probleem met een langere levertermijn, maar zou dit dan graag weten wanneer ik het koop. Ga er de shop niet voor mijden, maar ik zou het toch graag verbeterd zien! Dat zou de ervaring helemaal top maken!

heb goede ervaring met agrischop

het produkt is goed niks op aan te merken

verzendkosten en retourkosten vind ik te veel

bestellen zonder verzendkosten gaat blijkbaar niet. maar dat ik voor een retour nog eens 7,50 moest betalen zal ik zo snel niet vergeten.

Snelle service, duidelijke website

Tevreden

Vlot geleverd

Correcte en snelle afhandeling

Het aangekochte product werd na één dag, zonder enige tekortkoming, afgeleverd

Alles was zoals het moest zijn , vriendelijk en behulpzaam personeel .

Beste , De bestelling plaatsen en betaalmethode waren O.K Een vriendelijk personeel lid dat mij via de telefoon voortgeholpen heeft bij het veranderen van mijn bestelling . Wel heb ik de mail van wanneer de bestelling aan huis zou worden geleverd te laat ontvangen ( eerste levering ) pakket was reeds geleverd toen ik de mail ontving .niet dat ik daar een probleem van maak . Bij de tweede was als zoals het moest . dus alles O.K Groetjes , Swa Wynants

Goede levering,en fijn matriaal

alles vlug en correct

uitstekend

Snel en correct levering

Snelle levering mooie prijs

Kippen deur automaat. Goede prijs en in 2 dagen geleverd.

Ik heb nog niets ontvangen ivm beschadiging

Het product is retour gestuurd door DPD. Dit kan gebeuren, echter er was geen communicatie met ons. Noch digitaal, noch telefonisch. Wij hebben zelf DPD en later Agrishop moeten bellen. Overigens is DPD vaker slecht in zijn digitale communicatie. Het nieuwe product zou gisteren geleverd wordt, conform email gisterochtend, dit is niet gebeurd. Wederom hebben we zelf moeten bellen naar DPD. Aanbeveling heb ik "ja" gezegd, maar dat geldt alleen voor Agrishop, zeker niet voor DPD.

Late levering

Alles was netjes verpakt en fijn materiaal Enkel de levering heeft lang geduurd (10 dagen)

Snelle service voor een prima kwaliteit prijs verhouding.

Zeker weer zaken mee doen.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885