Snelle en vlotte levering

leverafspaken worden niet nagekomen

Je krijgt een link mag kiezen wanneer ze komen. Zorgt dat je de hele dag thuis bent en krijg je om 17u telefoon dat ze niet komen leveren en nog laten weten wanneer het wel kan. Dan een week later toch maar zelf eens geïnformeerd hoe het er nu mee zit waarna we dan toch reactie krijgen dat het volgende week geleverd wordt. Dat een poort niet 's anderdaags geleverd kan worden dat snap ik. Maar als je afspraken maakt dan moet je je eraan houden en indien dat niet mogelijk is is het aan jullie om me op de hoogte te houden en niet aan mij om jullie eraan te herinneren dat jullie bij mij nog moeten leveren. Hopenlijk houden jullie de nieuwe leverdatum wel aan.

Snelle levering en goede producten

Ik had bewust de meest uitgebreide set besteld, zodat ik alles compleet had om het direct te installeren. Helaas bleek bij levering de sensor kabel te ontbreken. Gelukkig was Agrishop gewoon telefonisch te bereiken (dat is tegenwoordig voor een webwinkel best uniek) en werd gemeld dat ze gingen bekijken hoe ze dit konden oplossen. Dezelfde dag nog kreeg ik een mailtje dat ze het het kabeltje hadden nagestuurd. Prima opgelost dus en daarom alsnog een positieve beoordeling.

Mooi vogelhok

De spullen die ze leveren voldoen zeker alleen de levertijd van 1-3 werkdagen wordt nooit gehaald

Jammer dat je altijd langer moet wachteb dan dat aangeven. Minimaal 5 werkdagen is mijn ervaring. Dat os jammer maar als je het weet bestel je gewoon vroeg genoeg. Is niet nodig denk ik maar toch...

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf goede service en klantvriendelijke kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen

snel en adequaat geholpen

prettig

Levering later dan beloofd

Op de site staat vermeld dat alles uit voorraad leverbaar is en dat levering 1-3 dagen zou duren. Ik moest 7 dagen wachten op de levering, dus een snelle levering is onjuist.

Als je haast hebt met besteld artikel bestel niet bij Agrishop

Artikel is prima maar bezorging slecht

makkelijk te bestellen, lange levertijd

een prettige website die alles goed toont en makkelijk werkt, maar dan blijkt bij het versturen dat het helemaal uit Duitsland komt en bijna 1 week onderweg is. Dat is een afknapper imdat we net iets snel nodig hadden.

Zoals omschreven

Telefonisch onbereikbaar

Bestelling was ok, maar de zaak is compleet onbereikbaar via telefoon. Vragen stellen op mail kost te veel tijd voor een deftig antwoord verkregen wordt. Je stelt vragen en krijgt meer vragen terug. Dit werkt niet. Steeds meer zaken stappen af van telefonische dienstverlening en dat is een negatieve evolutie.

Prima afhandeling en bezorging

Zie hier boven

Oké, op de verzending na die meer als een week duurde

Zie boven

Prima zaak

We hebben voor onze paarden omgeving diverse zaken besteld. Alles werd netjes geleverd en ook hebben zij een leverings probleem met de NPD voor ons netjes afgehandeld. Het enige minpuntje wat ik heb is het leveren van de spullen. Aangezien ze uit Duitsland moeten komen, heb je het niet de volgende dag (zoals bij veel sites wel het geval is). Je moet dus eventjes wachten... Verder afleveringe priuma en goed verpakt.

naar tevredenheid

Duurde even maar alles oke

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Uitschuifbaar hekwerk besteld. Op het moment van bestellen was het hek helaas niet op voorraad. Via de site een verzoek ingediend, zodra eea leverbaar was mij te informeren. Binnen 1 week mail ontvangen, gelijk besteld en week later ontvangen. Top service!

Heerlijk geen riemen meer voor de honden op de camping

Ik heb nu een 2de honden ren gekocht voor op de camping. Wij gaan vaak samen weg met mijn vader . En nu met het 2de hondenren kunnen we ook om zijn caravan heen . En dat is heerlijk genieten want nu hoef ik niet iedere 5 minuten 3 honden uit de knoop te halen omdat op de camping de honden altijd vast moeten zitten. Echt heerlijk het hondenren.

Professioneel en correct

Heb 2 x al een bestelling gedaan bij Agrishop en heb zeer goede ervaringen.

Prima geleverd

tevreden

Product goed afgeleverd.

Niet goed

Beschadigd artikel Levertijd veel Langer Dan ze zeggen.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885