lang wachten en slechte comunicatie

twee weken wachten heer dat het er was. en als je belt waar het blijft klopt de info niet die ze geven. ze schieten pas in gang als je een bericht schrijft op hun website. dan pas verzenden ze het anders hadden we nog niets .

Perfecte klantenservice

Perfecte klantenservice. Reageren zoals het hoort.

Super snelle levering

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling geplaatst en na 10 dagen eerste contact gehad om te vragen waar de bestelling bleef. Na 3.5 weken wachten ipv het product opnieuw te versturen hebben zij mij een terugbetaling gedaan. Helaas voor hun heb ik het bij een concurrent gekocht! Slechte customer service dus

Goede ervaringen

Goede informatie

Geen reactie!

Ik heb ma mijn aankoop een vraag/klacht ingediend...maar krijg er geen antwoord op. Is erg jammer..

Tweede keer was beter

Heel ruim assortiment. Duidelijke goed werkende website. Voldoende betaalopties. Je word goed op de hoogte gehouden van het verdere proces. Eerste bezorging van een product duurde veel langer dan de vermelde 1-2 dagen. Al met al ruim 10 dagen. Kwam door drukte. Dan kan natuurlijk, maar vermeld dat dan. Pruduct was verder prima en bestelde. Og een aanvulling. Die was in 3 dagen in huis! Helemaal goed.

Fijn bedrijf met vele mogelijkheden

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Al Veel artikelen voor mijn schapen besteld. Onlangs was er een product kapot geleverd. Hierover heb ik momenteel contact. Het lijkt er op dat ik een nieuw exemplaar mag ontvangen. Het contact is prettig en verloopt snel en soepel.

trés bien

rapidité et belle marchandise

Uitmuntend

Op tijd geleverd perfecte kwaliteit

Veel keus voor prima prijs

Mooie webshop met heel veel artikelen, voor prima prijs. Snelle levering

Breed gamma en goede prijs/kwaliteit

Breed gamma en goede prijs/kwaliteit. Technische info op de webshop is goed, maar som toch niet 100% duidelijk. Ik kocht een breed gamma aan artikelen op ééntje heb ik een opmerking. IBC kraan met twee uitgangen. De tweede uitgang word afgedekt door het frame van de IBC en is dus niet bruikbaar. De kraan moet verlengd worden.

levering in 2 delen maar toch wel tevreden, dankjewel!!

Eerst 3 pakketten, een weekje later de laatste 2, het was een beetje verwarrend en onmiddellijk denk je 'ben ik nu opgelicht?' en 'ga ik die andere 2 alsnog krijgen?' maar neen hoor, een weekje later werden de laatste 2 ook geleverd. Ik heb ontvangen wat ik besteld heb tegen een betaalbare prijs en ik heb niet zo heel lang moeten wachten dus ... ok!

Livraison rapide, beau matériel

En lisant les avis, j'avais un peu peur des délais de livraison, mais quand on veut sa livraison pour hier au magasin ... je suis très contente des frais de livraison et de la qualité des produits pour moi c'est validé et je vous recommanderai autour de moi

Niet geleverd

Ondanks de belofte op de website van een levering binnen 1 a 2 dagen, was mijn bestelling in twee weken nog altijd niet binnen. Het inpakken duurde al vijf dagen en nadat t ‘zogenaamd’ verstuurd was, duurde t nog twee weken, voordat ze eindelijk konden toegeven dat mijn pakket niet kwam en ik mijn geld terug kreeg. Let wel, ik heb mijn geld teruggekregen, maar ik heb gemaild en gebeld totdat ze er gek van werden. Wat een walgelijk ***** bedrijf, ik ben nog nooit zo slecht behandeld als klant. Blasé, ongeïnteresseerd en op t randje onbeschoft. Ik zal hier nooit ever meer iets kopen. En ik zal niemand ook aanraden om hier iets te kopen. Niet doen! Je hard verdiende geld kan beter besteed worden dan hier. Ze claimen***** Dus ja wat is echt? Geen idee, maar voor de zekerheid, ****!

Bestelling volledig baar wens en snel bezorgd

Supersnelle en nette levring

Snel en netjes geleverd, precies zoals verwacht

Uitstekende service

Kreeg de bestelling snel binnen echter was er een product beschadigd. Dit is naar alle tevredenheid opgelost en super snel . Heel erg bedankt

Prijzen zijn goed maar levering slecht

Het is dat de prijzen goed zijn anders bestelde ik er nooit meer. De laaste levering duurde bijna 2 weken in plaats van 3 dagen. En communiceren doen ze niet. Je moet er zelf om vragen. Kortom als je geen haast hebt kun je er bestellen anders niet. Ze leveren wel is mijn ervaring naar het duurt lang. En deze ervaring is niet van 1 keer maar dat is van het hele jaar. Met serieuze bestellingen.

Trage levertijden

Levertijden zijn veel te traag. Men stelt binnen 1 of twee dagen heeft u uw bestelling in huis. Praktijk is minimaal een week. De producten zijn uitstekend nu nog een betere logistiek

Perfecte service en snelle levering

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Goede prijzen, ruim assortiment, duidelijke site, inpakken en verzenden zou sneller mogen

Zoals de titel al zegt zijn de prijzen concurrerend. Het assortiment is ruim en over het algemeen is de orderpicking ook goed (juiste artikelen en correcte aantallen. Enige verbeterpunt is het verpakkingsmateriaal. Deze is vaak slap en soms open(gescheurd). De bezorgers gaan niet zo zachtzinnig met dozen om. Laatste bestelling bevatte schroeven en doosje was open gegaan dus alle schroeven los in doos. Uiteindelijk was het aantal schroeven acceptabel (99 van de 100). Een plakbandje om het doosje doet wonderen. Verder nog een verbeterpuntje: vaak duurt het een week voordat je het binnen hebt. Als je met spoed nog iets nodig hebt, dan kan dat een vervelend / zwaarwegend minpuntje zijn.

Lange verzendtijd

Verzenden duurt erg lang, 2 weken moeten wachten

Kwaliteit prijs verhouding Oke. levertijd altijd langer

Prijs kwaliteit zijn de meeste artikelen Oke. Wel krijg je grote bestellingen in diverse pakket en leveranciers. Die levertijd klopt alleen nooit. Leveren binnen 5 werkdagen. Wat eigenlijk altijd 8 tot 10 dagen is.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885