Zoals omschreven

Telefonisch onbereikbaar

Bestelling was ok, maar de zaak is compleet onbereikbaar via telefoon. Vragen stellen op mail kost te veel tijd voor een deftig antwoord verkregen wordt. Je stelt vragen en krijgt meer vragen terug. Dit werkt niet. Steeds meer zaken stappen af van telefonische dienstverlening en dat is een negatieve evolutie.

Prima afhandeling en bezorging

Zie hier boven

Oké, op de verzending na die meer als een week duurde

Zie boven

Prima zaak

We hebben voor onze paarden omgeving diverse zaken besteld. Alles werd netjes geleverd en ook hebben zij een leverings probleem met de NPD voor ons netjes afgehandeld. Het enige minpuntje wat ik heb is het leveren van de spullen. Aangezien ze uit Duitsland moeten komen, heb je het niet de volgende dag (zoals bij veel sites wel het geval is). Je moet dus eventjes wachten... Verder afleveringe priuma en goed verpakt.

naar tevredenheid

Duurde even maar alles oke

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Uitschuifbaar hekwerk besteld. Op het moment van bestellen was het hek helaas niet op voorraad. Via de site een verzoek ingediend, zodra eea leverbaar was mij te informeren. Binnen 1 week mail ontvangen, gelijk besteld en week later ontvangen. Top service!

Heerlijk geen riemen meer voor de honden op de camping

Ik heb nu een 2de honden ren gekocht voor op de camping. Wij gaan vaak samen weg met mijn vader . En nu met het 2de hondenren kunnen we ook om zijn caravan heen . En dat is heerlijk genieten want nu hoef ik niet iedere 5 minuten 3 honden uit de knoop te halen omdat op de camping de honden altijd vast moeten zitten. Echt heerlijk het hondenren.

Professioneel en correct

Heb 2 x al een bestelling gedaan bij Agrishop en heb zeer goede ervaringen.

Prima geleverd

tevreden

Product goed afgeleverd.

Niet goed

Beschadigd artikel Levertijd veel Langer Dan ze zeggen.

Zeer trage levering

Zie boven

Vlugge yransactie

Kwalitatief product en snelle levering

Lange levertijd

Verzending duurt erg lang,dat is wel jammer.als je erop wacht

Snelle levering en ook toen er een mankement was in de levering, heb ik snel nieuwe ontvangen.

Goede spullen voor een redelijke prijs en een nette levering

Alles prima geregeld.

Oke bedankt

Zeer lange levertijd

Ik had een eenvoudige schrikdraad tester besteld maar het heeft bijna 10 dgn geduurd voordat deze werd geleverd, dat is niet van deze tijd, Aliexpress levert nog sneller

Te lange levertijden.

Ook de laatste levering duurde weer heel veel langer dan verwacht.

Super tevreden

Snelle levering en correcte prijs !

perfect

Het was de eerste maal dat ik met jullie zaken deed en het was dik in orde

Eerst een bestelling gedaan, deze was niet juist. Zonder enkel probleem omgeruild ook nadat er een maand was verstreken.

Geweldig.

Gewoon een geweldig bedrijf,met perfecte service.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885