Nog steeds niets ontvangen

Ik heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst. Intussen nog steeds niets ontvangen. Pakket is nog steeds in Duitsland. Jammer, want tegen de tijd dat het afras******snet er is, heb ik het niet meer nodig en zijn al mijn planten wel kapot gelopen. Had hier besteld ivm de genoemde snelle leveringstijd.

Slecht, late levering en verkeerde spullen

Ik bestelde 1 ondermes en 1 bovenmes voor mijn schapen scheerapparaat, zo snel mogelijk. Ik kocht bij agri shop wegens levertijd 1 tot 4 dagen. Dit werd 12 dagen waarna het 2 ondermessen ipv een onder en bovenmes bleken te zijn. Snel bovenmes bij een ander (de Boer Drachten) besteld, wel duurder maar was er iig volgende dag

Niet gplaatst

Toen ik de batterijen in het apparaat stopte kwam er een oorverdovend geluid uit dat ik dit de buren niet aan kan doen

Correcte levering

Levering was naar wens.

Gewoon erg goed!

Duidelijk website, veel voorraad en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Top shop voor afras******

Op basis van eerlijk en duidelijk advies een goede keuze gemaakt. Artikel is sterk en betrouwbaar om loslopende dieren op het erf te houden.

Overzichtelijke site, ruim assortiment, snelle levering

Ik kon me goed verdiepen in het assortiment en de producten werden snel geleverd

Perfect, correct en aan een goede prijs en dienstverlening.

Perfect, correct en aan een goede prijs en dienstverlening.

te trage verzending

de verzending word snel klaar gemaakt maar het duurt dagen voor het onderweg is

moet te lang wachten op mijn bestelling

Moet ruim 5 dagen wachten op mijn bestelling, veel te lang !

Knap

Hetgeen ik verwacht had.

Perfecte service

Reeds tweemaal besteld. Kattenschrikkers werken effectief. Heel goede service en dienst na verkoop.

Net te lage omheining

Mooi al in elkaar zittende omheining. Maar helaas voor mij was hij net te laag. Heb hem eerst met stokjes op gelengd en bleek goed te zojn.. ga nu pvc buisjes maken die er strak om heen passen en span daar weer draad tussen.

Goed spul

Duurde we even voordat het binnen was.

Redenlijk

Na bestelling ene keer ing bank nl, dan weer een duitse bank. Verwarrend. Tevens levertijd 1 tot 4 dagen, daar zet ik grote vraagtekens bij. Positief; Direct na e-mail reactie en het komt op het eind allemaal goed. Dus ondanks deze opmerking ben ik nog steeds heel tevreden. Blijf hierdoor zeer zeker klant bij jullie bedrijf en zal zeer zeker door deze hindernissen niet weglopen. M.V.G . Renate Stevens belgie

Prima geregeld

Artikel goed levering goed

Alles verliep vlot en volgens afspraak.

Duidelijke en correcte produktinformatie. Vlotte levering , beloftes worden nagekomen.

Prima, product bleek niet voor ons geschikt

Goede snelle retour service

Zeer correcte en snelle service

Eerlijke prijzen en correcte service

rommel

slechte kwaliteit , zeer luid voor de mens echt rommel!!

Presies zoals beschreven op internet...top

Goede snelle levering

Product was wat ik bestelde. Snelle levering.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885