gewoon, zoals het hoort.

veel keuze, eigenlijk te veel. assortiment is compleet.

Niet goed

Bestellingen kwamen incompleet aan; na reclamatie geen excuus, slechts mededeling dat er nog een doos onderweg was. Maar ook 2e zending was incompleet. Heel frustrerend als je mensen inhuurt om de klus te klaren met goederen die er dan niet zijn.

Zeer gemakkelijk

Zeer gemakkelijke betaling

Produkt werkt goed !!

Klemmen en gif gaven geen oplossing in onze tuin voor het bestrijden van woelmuizen/woelratten. Deze verjagers van Agrishop hebben ons probleem wél opgelost, super !! Nadat product geleverd was, bleek na 2 weken dat 1 exemplaar van de mollenverjagers defect was. Ná een korte mail aan Agrishop, kreeg ik binnen 2 dagen een nieuwe set kosteloos toegezonden. Bijzonder snel én klantvriendelijk opgelost. TOP !!

Prima en snel geleverd.

Prima !!

Naar wens

De gestelde termijn voor het leveren kon het bedrijf niet waarmaken. Heb dit niet als storend ervaren. Goederen komen uit Duitsland en vanuit die optiek is de levering netjes

Lange levertijd ondanks dat product op voorraad is

Lange levertijd

Prima website en de artikelen zijn ook goed.

duurde veel te lang eer het er was

Aantal bestellingen gedaan en 1x gebeld waar het bleef.. De Mw aan de telefoon was erg aardig en keek even hoe het kwam. Ze hadden het verzonden maar helaas duurde het lang bij het bedrijf dat het stuurde.. Erg jammer! misschien dat DHL beter is!

Ok

Ok

dramatisch

we hadden direct het product nodig en het duurde 14 dagen. Navraag leverde een nogal gepiqueerd antwoord op...

te lange leverings termijn en vooral gebrek info waar het pakket zich bevind.

de onzekerheid en het niet kunnen doorgeven van informatie bij dpd was heel zwak

Goed tot zeer goed.

Een minpuntje was de levertijd.

Prima tevreden met levering

De levering was op tijd. Goed verpakt. Ik ben helemaal tevreden met de producten, prijs en levertijd.

tip top

zeer tevreden

Goede producten en goede service

Product voldoet aan verwachting, duidelijke website en snelle levering

Prima en snel

Laat geleverd

dDe bezorgen kwam niet op de geleverde datum.

Mijn bestelling is zoals beloofd geleverd, "perfect"

Dit was mijn eerste bestelling, de volgende komen. Alles is geleverd zoals besteld. Exact met het "leveringstijdstip. "

Levertijd viel tegen.

Prima bestelproces, artikelen goed verpakt. Levering alleen een week later dan verwacht. Assortiment mag iets uitgebreider bij de accessoires voor schutting montage van schrikdraad.

Verzending kon beter

We hebben een trainingsband gekocht op woensdag en vrijdag nog geen verzendbevestiging gehad. Ik gebeld en ze zouden er een spoedje van maken en vrijdag verzenden Maandag weer gebeld want nog geen bevestiging. Uiteindelijk vrijdag pas binnengekregen. Vandaar mijn 2 sterren. Product is prima maar mijn ervaring mbt verzending kan veel beter!

Zoals beloofd

ok

levering mocht wat sneller

Agrishop prima, bezorgdienst onvoldoende

Service (telefonisch) prima en vriendelijk. Helaas de bezorgdienst niet. Duurde veel te lang en bezorger heeft onwaarheden gerapporteerd. Jammer voor de Agrishop, de laatste schakel is toch de belangrijkste.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885