Service OK, product is waardeloos

Product: VOSS.farming classic, 50 meter, 112cm, groen, 16 p alen, niet elektrificeerbaar, afras******net Afsluiting is waardeloos. Minstens het dubbel aantal palen nodig om het iets of wat stevig te kunnen plaatsen. Kippen kunnen door de gaten heen... Bestelling en levering waren wel OK.

Goed en betrouwbaar

Fijne winkel veel keus in verschillende prijs klasse

zeer tevreden

Snel en correct geleverd, de goederen waren mooi en goed verpakt

Bestelling en levering goed.

Levering was inorde. En kwaliteit van de schrikdraad ondermaats. Deze spant niet mooi op. Hangt door. Met als gevolg dat het geen 80cm hoog is. En maar een 60 cm. Heeft hier dus geen nut. Hond springt er gewoon vlotjes over nu. Jammer want is weg gegooid geld

na mijn beltje toch op tijd zending ontvangen

Bestelling gedaan ruim optijd, order verwerking had om onduidelijke reden vertraging maar naar gebeld te hebben goed op gepakt en net op tijd binnen gekregen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

verzendproblemen

aantal keren contact moeten opnemen voordat de bestelling naar het goede adres werd gestuurd. Wel vriendelijk telefonisch geholpen

Netjes geleverd en verpakt

Kwalitatief goede producten, duidelijke website Ook handige aanbevelingen van artikelen die je mogelijk nodig heb bij je klus. Eén klein puntje de levertijd zou niet meer zo lang hoeven zijn in deze tijd.

Zeer duidelijke website en alles is goed verlopen

Ik denk dat mijn bestelling per fiets zal geleverd worden

Bestelling gedaan op 12 03 2021 is nu onderweg naar depot

Geen problemen

Snelle service, alleen met de muizenval nog geen muis gevangen. Persoonlijk vind ik het veersysteem veel te zwaar, maar daar kan Agrishop niets aan doen.

Goed materiaal. Levering perfect.

Goed materiaal. Levering perfect.

Levertijd

Door de feestdagen lange levertijd, maar wel goed verpakt.

Product goed levering slecht

De levering van mijn product heeft een week geduurd Dpd is de slechtste pakket dienst van Nederland Maar voor de leverancier de goedkoopste Jammer dat ook agrishop deze keuze maakt

lange levertijd

Anders dan op de site doet vermoeden duurt het echt lang voor spullen geleverd worden. Het moet vanuit Duitsland naar NL gestuurd worden. Ik had biestzakjes nodig binnen een paar dagen... maar na een week was het er nog niet. Toen maar ergens anders besteld wat wel de volgende dag er was. Wil je iets snel hebben dan niet hier bestellen.

Nog in afwachting tot bestelling compleet geleverd is

1 bestelling geplaatst van 2 dezelfde artikelen. 1 van de 2 na een week ontvangen. 2e is nog steeds niet ontvangen Wel telefonisch en e-mail contact met het bedrijf, maar 2e artikel is helaas nog steeds niet geleverd. We wachten rustig af

Ik heb een afzetnet voor mn hond besteld. Gelukkig had ik extra palen mee besteld, want anders zou ik het net echt niet strak gespannen hebben gekregen. Die afstand tussen de palen is met een hoog net (112cm) echt te groot.

Snelle levering goede levering

geweldig

vlotte levering en eerlijke prijs

Correct en stipt maar onbruikbaar voor ons

Reeds bij het eerste gebruik merkten we dat de hond er door kon met zijn hoofd . Kan gemakkelijk doorgebeten worden . Was bedoeld om omheining rond de caravan , dus niet.

Snelle levering en materialen voor een gunstige prijs.

Betrouwbaar

Goed. Verzorgd en op tijd geleverd.

Efficiëntie

Op de mooie en overzichtelijke website gaas en paaltjes besteld, bij de bestelling keurig aangegeven de producten pas later te willen ontvangen helaas is dit niet gelukt en heb ik 3 keer een pakket moeten ophalen bij een afhaalpunt terwijl de pallet met paaltjes netjes na de afgesproken datum geleverd werd. Ik vind de bezorging uitermate slecht deze 3 rollen gaas hadden prima op de pallet met paaltjes gelegd kunnen worden, had agrishop veel geld en mij veel tijd bespaart. Niet erg groen voor een agrishop helaas.

Fantastische shop.

Heb nog niets besteld, maar krijg telkens de vraag of ik ze aardig vindt

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885