Prettig geholpen

Plezierig contact alleen het product voldoet aan de verwachting

Snelle en correct aflevering.

Goed en degelijk materiaal !

Uitstekende behulpzame service!

Ik had 2 warmtelinten besteld en er voor gekozen om het per UPC Express te verzenden (wat extra kost) omdat het er dan extra snel geleverd zou worden. Heel veel problemen gehad met levering, Agrishop heeft er ook achteraan gezeten maar heeft helaas niet geholpen. Na 3,5 weken werd het pakket eindelijk geleverd. Helaas na de vorstperiode! De warmte linten toch gehouden en Agrishop heeft de extra verzendkosten vergoed! Prima service, kreeg snel antwoord op mijn mail en belletjes. Zou alleen niet meer voor een UPC Express verzending kiezen.

redelijk goed

Ik het begin nu twee geleden, branden de lampjes rood en 1 van de twee maakte ook een geluid, de andere deed het bijna niet. Het waren nieuwe batterijen. doe ik iets fout?

Prima spullen goede prijs/kwaliteit

Prima spullen goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik vond alleen de termijn van levering aan de lange kant.

snel en correct

uitstekend product, vlotte levering en zeer aantrekkelijke prijs

Zeer mooi vogelhuisje

Een zeer mooi ogend vogelhuisje. Wel is er wat handigheid nodig om het in elkaar te steken.

Mijn levering is niet binnen!

ik wacht af.

Geen klachten, dus beter kan het niet

Bestelling kwam op tijd. Klantenservice is goed bereikbaar voor eventuele vragen

Levering kwam is twee delen aan, maar toch OK.

Alles werd geleverd zoals gewenst.

Algemeen goeie shop!

De producten zijn uitgebreid, de prijzen correct en de aflevering steeds goed verpakt. Enkel de verzending is traag. Reken toch wel anderhalve week voor het ontvangen van je producten (in België).

gemakkelijke bestelwijze. nette levering. actuele info tot en met levering

prima service aangaande bovengenoemde items

Duurd wel wat langer dan beloofd

Prima spul levering duurd lang

Alles prima

Vertrouwenswaardig.

Als er vertrouwen is, shop je graag.

goede producten

het duurde echt erg lang voordat de bestelde producten verstuurd waren en binnen waren. Dus je moet wel even geduld hebben.

Goed met paar minpuntjes

Kwaliteit volgens de verwachtingen, levering binnen de afgesproken termijn. Het betrof blijkbaar een basispakket : schoorpalen en extra steunpaaltjes(die echt wel nodig zijn) moeten bijbesteld worden. Dit had wat duidelijker mogen zijn. Ook een zure als je een paar dagen later merkt dat de prijs serieus verlaagd is

Zeer degelijk en mooi voederhuis

Zeer degelijk en mooi voederhuis voor vogels. Was ook gemakkelijk te monteren.

Degelijk, betrouwbaar

Makkelijk bestellen,goed product.

Heeft wel moeite gekost om alles te krijgen, maar is in orde nu

In deel van de levering was de eerste keer niet geleverd, is achteraf nog terug opgestuurd.

Mooie producten goede service

goede service snelle levering, ook after sales een telefoontje of mailtje altijd netjes beantwoord zoals je het mag verwachten top ga zo door

Redelijk

Het product wat ik besteld heb werkte na 2 minuten niet meer. Ik verwacht eigenlijk dat ik een nieuwe op gestuurd krijg ipv een reparatie aan de machine. Helaas nog geen antwoord gekregen wat er gedaan gaat worden met het apparaat. Duurt allemaal vrij lang. Je besteld het niet om het niet te gaan gebruiken.

Duidelijk goede prijs alleen een paar dagen later als verwacht

Vlotte afhandeling van de bestelling

Correcte afhandeling van zaken.

Gewoon goed

Alles is volgens afspraak geleverd dus gewoon goed

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885