Na mijn bestelling bleek één van mijn bestelde kattenschrik niet goed te werken. Er werd zonder problemen en met excuses gelijk een nieuwe geleverd, echt top

Goed en snel

Goed en snel

Was snel en perfect geleverd

Ruime keuze

Webwinkel heft een ruime keuze. Snelle levering.

Mijn eerste bestelling duurde veertien dagen, maar bij de tweede en derde bestelling was het sneller binnen. Mooi en apart vogelhuisje, ben er blij mee

Perfect product en snelle service

Perfect geregeld

Kwaliteit

Een snelle levering van een kwalitatief goed product

uitstekend

zeer correct

mijn bestelling was in eerste instantie niet compleet, na de helpsdesk te hebben gecontacteerd werd ik spoedig bericht dat er nog een "nalevering" op til stond. alles zeer vlot verlopen ook de levering DPD .

Correct produkt , juiste prijs.

Leveringstermijn mocht korter zijn.

Prima shop

Echter met VISA betalen lukt niet.

Goed en snel geleverd

Domweg goed product

Ervaring was wederom goed

Prima service, snelle afhandeling en adequate oplossing voor het ontbreken van een deel van een bestelling.

Doorgaans snelle levering

Levering ok.

Veel te dure mollensensor, zag ik achteraf in een tuincenter.

Goede Service

Er miste wat schroeven bij een krabpaal. Ik kreeg snel een reactie en binnen enkele dagen had ik de schroeven in huis.

Alkes prima geregeld

Fijn bedrijf

Snel, netjes verpakt, voldoet aan verwachtingen

Altijd fijn

Altijd fijn om spullen te kunnen bestellen die goed zijn.

Vlot mooi op tijd geleverd

Goede producten duurde wel lang voor de levering

De levering kwam in 2 keer verdeeld over 2 dagen met 2dagen er tussen. De levering duurder 5dagen voor het eerste deel er was. De producten waren wel netjes verpakt en goede kwaliteit.

100% TEVREDEN

KON NIET BETER

Goede prijzen snelle levering!

Goede prijzen, snelle levering, duidelijke omschrijving en eventuele gebruiksaanwijzing!

Te lange levertijd

Artikelen prima en naar verwachting maar levertijd 8 dagen. Als ik geen haast ermee had gehad keurige levering en wel voor herhaling vatbaar.

Positief. Jammer van de beschadigde emmers.

Beide emmers van de isolatoren waren ernstig beschadigd. Ik vermoed dat dit tijdens het transport is gebeurd. Verder was alles zoals verwacht.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885