Netjes retour afgehandeld

Na bestelling van 2 ultraoon kattenverjagers, bleken zowel mijn dochter als ik de ultraone toon duidelijk te kunnen horen en konden wij ze dus niet plaatsen. Kort contact gehad en geretourneerd, waarna het betaalde bedrag binnen enige tijd netjes terug op mijn rekening werd gestort. Jammer dat we de apparaten niet konden houden, maar daar kunnen zij weinig aan doen. De webshop was duidelijk, retourneren geen probleem, dus helemaal goed.

Een probleem netjes opgelost.

Er was een beschadiging aan een besteld product, maar dat is netjes afgehandeld.

goedkoop

het artikel was goed en goedkoop alleen de levertijd van dit artikel was meer dan 1 week,verder heel tevreden

Is een aanrader !

Was volgens ik het wilde, geen problemen gehad, besteld product stemde overeen bij levering.

Goed!

Geen klachten, nette levering ..

Goede beoordeling en vlotte levering.

Duidelijke beschrijving bij de geleverde matrialen.

toestelletjes werken niet zoals verwacht

ik ben een reset-procedure (5 keer 12 uur opladen begonnen en 12 uur in werking stellen om de 'batterijen terug normaal te laten werken) omdat de toestellen niet functioneren zoals beloofd. Blijkt nu al dat de toestellen niet flitsen ... Ik kijk uit naar het einde van de reset-procedure om te zien wat er gebeurt maar het is sowieso niet normaal dat nieuwe toestellen niet functioneren omdat de batterijen lange tijd niet gewerkt hebben (ik heb het vermoeden dat mij echt 'oude' toestellen geleverd werden ..)

Alles wat jullie zeggen maken jullie ook waar.

Vlotte nette levering

Prima shop

Netjes en goede communicatie

Prima service en correcte levering met duidelijke communicatie

Produkt en bestelling is zeer goed

Levering was wat laat maar aanvaardbaar tijdens corona, alleen geen info beschikbaar van dag en tijd van levering. Bericht van levering gestuurd half uur voor levering.. dus niet thuis. Pakje achter huis gebracht zobder melding.

correcte en goede service

fijne samenwerking

Gewoon goed

gewoon goed

Vorige maand de VOSS.PET kattenomheining "Premium", complete 230V katten schrikdraadset voor op houten schuttingen besteld om onze katten binnen de schutting te houden en andere katten erbuiten. Het bestellen en betaling verliep goed, toen begon het wachten, ivm corona kon het 5 werkdagen duren. Na 7 dagen nog niets en maar eens gebeld, in het magazijn was het niet voorradig, op de site stond van wel anders kon je niet bestellen, maar het zou die week binnenkomen en verstuurd worden. En ja 4 dagen later kwam DPD met het pakket, de doos was flink beschadigd, maar alles zat erin en was heel. Het instaleren, nadat alle afstandhouders, kabels e.d. geïnstalleerd waren kwam het testen, geen geleiding op de min draad, ff Google raadplegen en een oplossing gevonden. De aardingspin moet geïnstalleerd worden voor goede aarding. Dit stond niet in de handleiding, blijkbaar een foutje of ik heb het niet goed gelezen. Met de aardingspin werkt het systeem super, je hoort niets, alleen een enkele tik als er iets op deze draden komt. Onze kat klom tegen de schutting en kreeg een tik, vloog naar beneden en heeft het niet weer geprobeerd, maar het gaat zeker nog eens gebeuren. In de 1e week kwam er 's nachts een kat van buiten, die kreeg ook een beste tik, schutting was nat door regen, die krijsde behoorlijk maar niet afgeleerd want het gebeurde nog een keer. Raad ik het systeem aan? Ja zeker weten, het werkt en onze katten kunnen veilig naar buiten. Verbeterpunten: in de handleiding aangegeven dat de aardpin altijd gebruikt moet worden en aansluitogen voor de hoogspanningskabel meeleveren, was er 3 nodig. Dit zou het pakket echt " Premium" maken.

Hoge kwaliteit materialen met prima ondersteuning

Ook via een webwinkel blijkt ondersteuning goed te kunnen werken

bestelling goed aangekomen

kan ik u aabevelen

Prima service en betrouwbare leverancier

Goede ervaring met bestellen, leveren en terugbetaling. Helaas moest ik het geleverde retourneren maar dat lag niet aan de leverancier.

goed spul en snel in huis

Flexibel hekje gekocht om de hond te beperken. Kende het al en wilde het graag aanschaffen. Voss kon snel besteld worden via deze site. Geen probleem dat het uit Duitsland moest komen. De levering verliep snel genoeg.

Snelle levering.

Vlotte site, snelle levering. 9

Probleemloos bestellen

Mijn bestelling kwam zoals beloofd binnen de termijn toe (3 dagen). Overzichtelijke website en goede service.

Duidelijke website Gemakkelijk bestel en betaalproces Snelle levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord