Laden reviews...
408 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l'ensemble, les avis reflètent une expérience variée. Les produits sont généralement de bonne qualité et proposés à un bon rapport qualité-prix, avec des livraisons rapides signalées par de nombreux clients. Certains rapportent des retards ou des problèmes de service, mais la plupart des interactions sont positives. La plateforme propose un large choix et un processus de commande simple.
Paul
Moerbeke waas
Bestelling is snel en netjes geleverd de scheermachine doet het ook geweldig ik ben echt zeer tevreden
Chayenna
Winschoten
De bestelling is snel en goed geleverd, product ziet er goed uit. Precies volgens verwachting. Top
Sandra
Tuitjenhorn
Ik kocht een Heinegger scheermachine om schapen mee te scheren. Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen.
Vincent
Mijdrecht
Bestelling gedaan op 18 mei, levertijd op de website 1-3 werkdagen. Levering pas op 27 mei. Alles wordt vanuit Duitsland geleverd. Helemaal geen probleem maar met de verwachting die wordt gecommuniceerd, echt onvoldoende. Ik zou hier niet meer bestellen.
Robert
Onbekend
Beste,
Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland. Vanuit dit magazijn hebben wij een directe dagelijkse verbinding met het depot van DPD van waaruit de pakketten de volgende werkdag worden geleverd in Nederland.
Echter door de drukte van het hoogseizoen en de feestdagen van afgelopen tijd, heeft de verwerking en de verzending helaas wat langer geduurd dan normaal.
Onze excuses voor deze vertraging.
Agrishop.nl
Een goed product dat snel geleverd werd
Joop
Leiden
Gerard
Gaanderen
Het is prettig zaken doen met Agrishop. De bezorging liet alleen te wensen over van DPD. De bezorger is niet langs geweest en heeft het pakket direct afgeleverd bij een ophaalpunt. Er werd niet gemeld welk ophaalpunt.
8 June 2026
Peter
Sellingen
Kan alleen maar positief zijn over Agrishop. Mooie website, veel artikelen en een meer dan goede service!
8 June 2026
Marian
OUD-GASTEL
Altijd snel geleverd, goede artikelen, nette prijzen
NM
Ap
Draagriem besteld voor een strooibak, binnen 1a2 dagen in huis. Dus niet 2 weken moeten wachten op iets wat op voorraad was. Waardeloze zaak dat was eens maar nooit weer.....
John
kloosterzande
Beste,
Door de drukte van het hoogseizoen en de feestdagen van de afgelopen tijd, heeft uw bestelling helaas wat vertraging opgelopen in de verwerking en bij de pakketdienst.
Onze excuses voor deze vertraging.
Agrishop.nl
Transport zeer goed geregeld en wordt je telefonisch up to date gehouden tot zels 10 minuten voor levering door een vriendelijke chauffeur. Goede kwaliteit en goed verpakte produkten.
Sonja
Vlagtwedde
Ik heb vaker bij Agrishop besteld. Snelle levering en goede kwaliteit
Simone
Dronten
Mooi product voor een redelijke prijs en goed en snel geleverd.
Gijs
Breda
Thijs
Houten
Snel geleverd en goed verpakt waardoor alles in de doos er netjes uit ziet.
Ineke
Hoogezand
Ik ben zeer content met mijn nieuwe fietskar. Dankzij Agrishop kan ik meer vervoeren. Ik kan Agrishop iedereen aanbevelen!
Erwin
Haaren
Matig product met de aansluit kabels veel te kort. Na een week contact gehad waar het bleef moest het nog verstuurd worden toen nog bijna een week wachten.
Paul
Plaats
Beste,
Door de drukte van het hoogseizoen en de feestdagen van de afgelopen tijd, heeft uw bestelling helaas wat vertraging opgelopen, waarvoor onze excuses.
Mocht u niet tevreden zijn over het product, dan willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice.
Eerste keer iets besteld en was binnen 4 dagen in huis dat is tenminste service
Ton
Drunen
goede en snelle levering de prijs is ook goed
jan
Kaatsheuvel
Duidelijk. Vlotte levering. Goed product.
Petra
Elst
komt zeker terug
jm
Heiligerlee
Ik wilde iets bestellen maar dat was niet op voorraad. Reminder ingesteld maar dit werkt niet.
Laurens
Zenderen
Snelle levering, goed materiaal. Het moest enkel nog in elkaar gezet worden maar daar was de prijs ook naar. Ik kocht duivenpinnen die in een andere winkel veel duurder zijn
Liesbet
Oostburg
Mijn bestelling werd snel bezorgt! Helaas was er wat mis met het product maar Agrishop heeft dat perfect opgepakt en afgehandeld. Super service!
S.
Alkmaar