goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering ondanks corona tijdperk

Iets minder snel de beoordeling sturen, deze was er namelijk eerder dan de bestelde goederen.

slechter dan verwacht

De beoordeling pas sturen als het product geleverd is! En daarbij duidelijk communiceren wanneer het product geleverd wordt en mocht er vertraging zijn hier ook duidelijk over zijn. Ik snap dat leveranties vertraging oplopen i.v.m. corona maar ook dan is duidelijkheid wel belangrijk. Voorlopig heb ik nog geen producten binnen. Dus aanbevelen bij een ander kan ik nog niet. En de beoordeling is ook nog niet ojectief, als het product vandaag of morgen komt prima maar duurt het nog een week en er wordt niet over gecommuniceerd wordt het een 0.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

Meer info over produckt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot en betrouwbaar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel veel mail over vertraging van het pakket nadat je de bestelling hebt geplaatst. Beter is dit.vooraf te melden. Verder was de bak waar de spullen in zaten kapot bij levering, alles lag los in de doos en heb opbergen is nu lastig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de enorme keus, de prijs, de dienst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede selectie. Track and trace en de dag van de levering: goede informatie

levering/logistiek niet snel (maar het was Paasweekeinde): is afhankelijk van Duitsland

slechter dan verwacht

Helaas kregen wij een niet werkende molverjager. Gezien het bedrag is het duurder om artikek retour te sturen, dus grote miskoop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes afgeleverd wat ik besteld heb.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantendienst reageerd snel en correct ,echt top.

Leveringen duren ontzettend lang, ik heb het pakket nog altijd niet binnen en wacht er nu al 15 dagen op, ondanks site aangeeft dat het op voorraad is. Dus nog geen idee hoe de kwaliteit is van de materialen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

snellere verzending oo in tijden van coronacrisis , andere bedrijven spelen hier vlugger op in !! ook in crisis tijden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb voor de eerste keer bij Agrishop besteld en die ervaring was positief. Snel en keurig verpakt ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles perfect, dankuwel !

Geen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt goed te woord gestaan via de telefoon. Vlotte afhandeling/bezorging van het bestelde product.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op zich goed maar heeft lang geduurd voor de bezorging

Nvt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Producten prima ! Maar erg lange levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site Na het plaatsen van de bestelling, krijg je een orderbevestiging waardoor je de bestelde goederen kunt controleren. De levering van het pakket is goed te volgen.

voldoende, een redelijke ervaring

lang wachten op levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte prijs, goede communicatie, snelle levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885