Prima producten, goed bereikbare klantenservice, verbeteren leveringsproces
Bij Agrishop kan je prima bestellen. De producten zijn goed en als er iets is is de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam (5 sterren) Wat wel echt verbeterd kan worden is het leveringsproces (1 ster). Omdat de producten uit verschillende magazijnen komen kan het zomaar dat je de bestelling in drie delen binnen krijgt. Omdat je dat niet van te voren krijgt te horen denk je dan dat er spullen ontbreken. Als je gaat bellen blijkt dat dat het normale proces is en dat er nog ergens iets uit een ander magazijn moet komen. Voor ons heeft het twee weken geduurd voordat de bestelling in zn geheel was gearriveerd. Mijn tip is voor Agrishop is: wees daar duidelijk over op de website. De levertijd kan langer zijn als er meerdere producten worden besteld, ook als die wel met elkaar te maken hebben. Zorg dat de klant weet hoeveel verschillende pakketen het zijn en dat die op verschillende momenten binnen komen. Dat scheelt een hoop gebel en negatieve ervaring voor de klant en voor jullie zelf een hoop telefoontjes en mailtjes die je moet beantwoorden.