Uitstekende webwinkel.

Fijne webwinkel en kwalitatief goede producten. Het is alleen jammer dat zij met PDP als vervoerder samenwerken. Bijna 2 weken moeten wachten. Er zijn zoveel betere vervoerders zoals PostNL.

Lange levertijd

Op de website staat dat er snel kan worden uitgeleverd, maar ik toch 1,5 week op mijn bestelling moeten wachten. Verder prima producten en geleverd wat ik had besteld.

Slecht

Slecht Levering liet zeer lang op zich wachten terwijl aangegeven was dat binnen 2dagen zou zijn

Perfectie

Alles perfect in orde en het juiste door de nodige uitleg

Zeer goed.

Snelle levering, mooi materiaal.

Goede producten

Goede producten, alleen vind ik wel dat het erg lang duurt voordat het geleverd word.

Vlotte levering en afhandeling

Vlotte levering en afhandeling

Goed service, snal inlevering

Nog steeds niet ontvangen

Vorige ervaringen waren goed, deze keer duurt het veel te lang voor het bezorgd is.

Duidelijke website en leveren snel

Zoals ik zei: duidelijke website en snel geleverd

snel en correct

met vragen wordt je snel verder geholpen

heel tevreden

prima service

snelle levering uit een groot assortiment

Goede, snelle levering. Assortiment diep en breed, prijzen goed

Bestelling geplaatst tussen Kerstmis en nieuwjaar. Enkele dagen later geleverd. Geen enkele opmerking. Perfecte service.

Prachtproduct, snel in huis

Ik heb het mooiste vogelhuisje dat ik ooit gezien heb. Snel in huis, goed verpakt, duidelijke instructie om in elkaar te zetten en goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee en de vogeltjes ook.

oke

oke

Goede service,

Goede service makkelijk webshop

Correcte prijzen en snel geleverd !

Correcte prijzen en snel geleverd !

Slechte levering

Op website stond voldoende voorraad aangegeven. Nu een maand later nog steeds niets ontvangen

Prima voerkooi

Geeft kouwen en andere vervelende vogels geen kans

Snelle nette levering

Mooi artikel, netjes verpakt

Alles prima. Maar…

Snel geleverd maar spijtig genoeg was er geen track and trace.

Super levering mooi product.

We zijn zeer tevreden over het product.

Lange levertijd

Lange levertijd en daar word heel slecht over gecommuniceerd. Ook de track en tracé geeft weinig duidelijkheid wanneer een pakket geleverd gaat worden. Prijs is goed en het assortiment is zeer uitgebreid.

Een dikke vette JA voor aanbevelen . Ik ben zo dankbaar , dat er een bedrijf is dat zo wil meedenken . Dank u wel Antonie .

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire