Netjes geregeld

Mooi product en snel thuisbezorgd

Goede producten

Goede producten. Levertijd was wel iets langer dan verwacht

Super geregeld

Ik had bij het bestellen van ons vogelhuisje problemen met ideal betaling, even gebeld en alles snel opgelost. De levering was in 6 dagen i.p.v 4 dagen, was ook prima toch.

Tout est bien

Matériel comme décrit Délais rapide.

Zeer klantvriendelijk, verzending kan sneller

Mooi complete winkel met scherpe prijzen. De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Enige (verbeter)punt zou zijn de snelheid van verzenden. Het duurt gemiddeld 3 dagen voordat een bestelling wordt verzonden en dan nog eens minimaal 3 dagen voordat de bestelling wordt bezorgd.

Goede site wat resulteert in makkelijke keuzes

Prima winkel

Goeie vlotte levering

Prima ervaring met hun gehad

Website is overzichtelijk en duidelijk. En vragen die ik per mail gericht worden goed en duidelijk beantwoord

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Goed en netjes.

Alles goed en netjes. Duurde wat langer dan gehoopt dat we het is huis hadden. Dit kwam mede ook door de DPD.

Bestel enkel als je een paar weken kan wachten!

Ik bestelde half april. We zijn nu voorbij half mei en nog steeds geen bestelling gezien. Dit wegens: - foutje in de admin, ze hadden de bestelling niet bevestigd - stockbreuk dat ze pas na ontdekken omdat ik vroeg waar mijn bestelling bleef - levering door schilpad. Reeds 5 dagen onderweg en nog ergens in Duitsland (moet naar België)

ik bestel 1 product maar moet na een paar maanden ook nog een 2e betalen? beetje vreemd.

ik heb 1 product besteld en gekregen en maanden later krijg ik een betalingsherinnering dat ik het zelfde product nogmaals moet betalen

Goede service en levering

Goede service en levering

Makkelijk bestellen en snel in huis

Makkelijk bestellen en snel in huis

goed product, te late bezorging

De beloofde bezorgingstijd is niet waargemaakt waardoor cadeau voor moederdag te laat was. Sneu voor degene die het moest geven en moest krijgen..

hop hop hop alle lof voor agri shop

prima ervaring

Helaas

Had begrepen, dat de kattenverjagers een solarpaneeltje hadden. Nu moet ik de batterijen, er waren er tekort mee verkocht elke keer opladen. Advies niet goed geweest en tekst onvoldoende.

Profesionnalisme

Doe zo voort . Uitstekend .

Goed. Hebben mijn voorstel na schade prima opgevolgd.

Netjes afgehandeld. Goed verkoopbeleid.

Niet alles in voorraad & relatief lange wachttijden

Alhoewel de site claimt alles uit voorraad te leveren, is dit niet zo. Met relatief lange wachttijden.

Goed product, trage levering.

Ik had het product zeer dringend nodig en de levering duurde toch wel langer dan omschreven op de website. Ook was de bescherming van een hoek van het zonnenpaneel beschadigd. Het product zelf werkt nog wel. Daar ben ik tevreden van.

De levering was veel te laat

Via Agrishop heb ik een warmteplaat voor kuikens gekocht. Graag wilde ik deze zo snel mogelijk geleverd hebben en daarom heb ik voor deze webshop gekozen. De levertijd zou immers tussen 1 en 4 werkdagen zijn. Dit werd uiteindelijk meer dan een week waardoor ik elders een warmteplaat heb moeten regelen. Agrishop was niet eens de goedkoopste met dit product maar puur om de beloofde leveringstermijn heb ik hiervoor gekozen en dat is me dus slecht bevallen. Daarom zal ik er ook niet vaker iets bestellen. Met vriendelijke groet Mark Groenveld

Bezorging ging mis bij DPD. Agrishop.nl loste het goed op.

Ok

Ik heb een heel fijn net gekocht. Goede winkel.

Vriendelijke klantenservice

Ik had aanvullende vragen over een product. Een vriendelijke dame van de klantenservice heeft goede tips gegeven. Spullen besteld en kreeg snel wat ik besteld had. Ik bestel er graag weer.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire