Zeer tevreden, en ik raad dit product aan.

Ik ben zeer tevreden met dit product en ben van plan om zeker nog bestellingen te plaatsen.

Goed en degelijk spul. Levertijd 1 weekje. Zeer tevreden en ga hier zeker nog vaker wat kopen!

Volgens verwachting!

Klantvriendelijke thuiswinkel

Een hondenomheining set gekocht van Voss.. Toen ik de set had besteld zag ik dat dezelfde set via hun vestiging in Duistland aanzienlijk goedkoper was. Zonder aarzeling crediteerden Agrishop het verschil. De set is heel makkelijk te installeren dankzij de goede gebruiksaanwijzingen.

Niet op tijd geleverd.

De bestelling niet op de beloofde tijd geleverd! Heel slecht telefonisch bereikbaar. Erg teleurstellend.

Trage levering

Besteld omdat alles op voorraad was. Volgens site levering tussen 1 en 3 dagen. En vervolgens heeft het twee weken en drie zendingen geduurd voordat alles binnen was.

goed geregeld

Zeer goed.

Na betaling mooi optijd.

Prima bedrijf.

Goed bedrijf, goede service, makkelijk bestellen, achteraf betalen mogelijk. Product was zeer goed verpakt en met duidelijke handleiding voor montage.

niet goed materiaal was voorradig maar het duurde toch heel lang voordat we het kregen

Als het voorradig is moet het geen 2 weken duren voordat het hier is. We hebben wel een mail gekregen dat het langer ging duren maar daarmee hadden we ons materiaal niet. Wij hadden het materiaal daar gekocht omdat het juist voorradig was

Duurde ruim - week voordat ik pakket ontvangen had

Duurde te lang eer dat pakket bezorgd werd

Product prima maar levertijd een probleem

Website duidelijk, goed product. Snelle reactie op verzonden mail. Maar op website staat levertijd 1 tot 4 dagen. Mede hierdoor bij jullie besteld. Levertijd was echter 18 dagen. Ik heb van jullie begrepen dat dit aan DPD ligt. Tip; kies voor een andere transporteur want dit kost klanten.

late levering

Wij hebben 5 dagen moeten wachten op levering

gewoon, zoals het hoort.

veel keuze, eigenlijk te veel. assortiment is compleet.

Niet goed

Bestellingen kwamen incompleet aan; na reclamatie geen excuus, slechts mededeling dat er nog een doos onderweg was. Maar ook 2e zending was incompleet. Heel frustrerend als je mensen inhuurt om de klus te klaren met goederen die er dan niet zijn.

Zeer gemakkelijk

Zeer gemakkelijke betaling

Produkt werkt goed !!

Klemmen en gif gaven geen oplossing in onze tuin voor het bestrijden van woelmuizen/woelratten. Deze verjagers van Agrishop hebben ons probleem wél opgelost, super !! Nadat product geleverd was, bleek na 2 weken dat 1 exemplaar van de mollenverjagers defect was. Ná een korte mail aan Agrishop, kreeg ik binnen 2 dagen een nieuwe set kosteloos toegezonden. Bijzonder snel én klantvriendelijk opgelost. TOP !!

Prima en snel geleverd.

Prima !!

Naar wens

De gestelde termijn voor het leveren kon het bedrijf niet waarmaken. Heb dit niet als storend ervaren. Goederen komen uit Duitsland en vanuit die optiek is de levering netjes

Lange levertijd ondanks dat product op voorraad is

Lange levertijd

Prima website en de artikelen zijn ook goed.

duurde veel te lang eer het er was

Aantal bestellingen gedaan en 1x gebeld waar het bleef.. De Mw aan de telefoon was erg aardig en keek even hoe het kwam. Ze hadden het verzonden maar helaas duurde het lang bij het bedrijf dat het stuurde.. Erg jammer! misschien dat DHL beter is!

Ok

Ok

dramatisch

we hadden direct het product nodig en het duurde 14 dagen. Navraag leverde een nogal gepiqueerd antwoord op...

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire