Rommel

Totale misleiding van het product Trekt op niets

Product us conform beschrijving op internet. Levering wat "sloompjes" maar was voor mij geen bezwaar. Artikel voldoet aan verwachting.

Zoek wel een andere bezorger anders gaat het veel klanten kosten

Super service en het weide hek is echt een uitkomst!

Prima service en het weidehek past super

Goede voorlichting en service

Goede service, aan te bevelen aan anderen

Ik ben zeer tevreden met het product die ik heb besteld bij Agrishop.nl ik denk eraan om nog een te bestellen in de toekomst.

Duurde lang

Volgens Agrishop duurde de levering lang omdat postpunten in Duitsland dicht waren. Ik had de 16de besteld en het was er pas de 28ste. Ook kreeg ik pas de 26ste een track and tracé waarna het pakket heel lang in de postcentre lag.

Eerste zending prime

Tweede zending hoor ik niets van

Normaal erg goed

Jullie behandelen klanten erg goed, deze keer duurt het alleen erg lang ben ik niet gewend van jullie mvg marian

prima produkt, lang onderweg

Prima, maar het verzenden heeft ongeveer 10 dagen geduurd.

Allesbehalve vlot, zowel transport én zeker de klantendienst

Mijn bestelling werd opgesplitst in 2 coli's terwijl alles "voorradig" was op de website. 1 coli werd op tijd verstuurd de andere pas een week later, zonder communicatie daarover, zeker niet over het tijdstip waarop de 2e coli zou verstuurd worden/toekomen. Op zich geen probleem ware het niet dat ik alles op tijd moest samen krijgen om de goederen naar Frankrijk mee te nemen. Waarom bestel je dan niet op de Franse site?? omdat de prijzen daar 28% duurder zijn voor hetzelfde product, zelfde firma, zelfde klantendienst. Na contact met de klantendienst met vraag naar de reden van het prijsverschil in de hoop dat de prijzen gelijkgesteld zouden worden voor België en Frankrijk, was het antwoord simpelweg, de prijs is conform de markt. Daarenboven blijkt dat 1 van de producten ook nog eens mankementen vertoont (voorgeboorde gaten van het legnest, zijn niet overal juist) en aanpassing vraagt...

product voldoet aan de verwachting.

levert goede kwaliteit voor de prijs. levering laat wat lang op zich wachten, maar dat kan Agrishop ook niet beïnvloeden.

Ben zeer tevreden met mijn aankoop mijn levering was snel in huis een tevreden klant

Prima alles

Vond erg lang duren voordat spullen geleverd werden

Heb bíjna 2 wk moeten wachten op de goederen waarbij 2 stroompaaltjes meteen afbraken

Super blij.. snel en goed bezorgd, helemaal tevreden

Prima maar wel even op moeten wachten

Er stond bij bestelling 3 werkdagen en heb mijn bestelling pas na 10 werkdagen gekregen. Voor de rest alles in orde. Ik heb al meerdere keren besteld en altijd mooi verpakt en kwalitatieve producten voor een kleine prijs.

na mislevering een probleemloze snelle afhandeliong nadien

na mislevering een probleemloze snelle afhandeling nadien

Prijs kwaliteit super goed!

Prijs kwaliteit super goed ik stuurde een mail met de vraag waar mijn bestelling bleef en ik kreeg snel een antwoord dat het in het sorteercentrum was en door corona de transport wat lager duurt ik bestel binnen kort zeker nog gerief bedankt voor de service

Mooi assortiment en goede service

Top bedrijf. Zelfs na telefoontje gezorgd dat de bestelling binnen een dag op de post ging

Goede kwaliteit materialen, erg goede service.

Eerdere ervaringen met Agrishop waren al erg goed. Deze keer had ik een Solar systeem nodig met een accu en een schrikdraadapparaat, maar wist niet goed welk systeem ik moest bestellen. Via mail kreeg ik een duidelijke uitleg met links naar de benodigde producten. Helaas duurde de levering langer dan gepland, waardoor het niet op tijd was voor onze verhuizing en is de levering retour gegaan. Gelukkig loste Agrishop het erg netjes op door de producten kosteloos naar ons nieuwe adres te sturen. Ik had al ervaring met de goede kwaliteit voor een nette prijs, maar nu heb ik dus ook ervaring met de geweldige service.

slecht

duurde 10 dagen voordat product in huis was. telefonisch heel slecht bereikbaar. product terug gestuurd deed het niet ! geld zou ik terug krijgen maar heb ik nog niets van terug gezien. Als ze dit wel overmaken word ik iets milder.

Ondanks verkeerd adres en de nodige omzwervingen hebben we onze bestelling ontvangen. Met hulp van jullie.dank

Zeer trage levering

Levering duurde 9 dagen, dat is niet meer van deze tijd

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire