Pakket in goede orde ontvangen.

De bestelling wordt snel verzonden, alleen DPD is nooit zo snel

De gekochte spullen zijn altijd prima. Het blijft wel jammer als je voor 1000den euro's materiaal besteld er nooit een keer kortingcodes bij zitten voor de volgende bestelling.

Niet volgens internet geleverd

Op de site stond dat iets direct leverbaar was. Moesten er echter bijna een week op wachten.

kunnen niet op tijd leveren

Had dringend meer materiaal nodig, vrijdag bestellen, dinsdag nog niet geleverd, mail gestuurd, pas na 2mail antwoord.Woensdag pas antwoord gekregen dat mn bestelling nog niet verwerkt is. Zal alvast mn laatste bestelling zijn.

Prima vogelhuisje

Prima vogelhuisje prima geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede producten voor een schappelijke prijs

Goed produkt , correcte levering !

Degelijk product, de levering duurde wel iets langer ca 10-14 dagen. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

slechte kwaliteit schrikdraadnet

Beesten geraken er in vast met hun kop en trekken zo het net kapot

Goed product, maar lange levertijd

Goed product, maar lange levertijd

Erg langzame bezorging

Product is zo als omschreven. Het was erg jammer dat ik na de bestelling bijna 1,5 week niets meer hoorde en er zelf achteraan moest om te vragen wat er aan de hand was. Uiteindelijk wel geleverd.

Top kwaliteit

Ik vindt het vooral super dat jullie geen rommel aanbieden maar een beperkte keuze aan topkwaliteit. Super!

zeer slecht

op de site staat binnen 1 of 4 dagen geleverd nu wacht ik al meer dan een week en nog steeds niets ontvangen

Prima en vlot geregeld.

Donderdag besteld en maandag in huis! Dank daar voor!

De kattenverjager werkt goed

Ik had last van 5 katten die ook in mijn plantenbak poepen door deze kattenverjager die goed werkt heb ik nog lastvan 1 kat Zet het overdag uit ivm dat kinderen en volwassene tot 45 jaar er last van hebben de hoge piep

tevreden

tevreden

Goede en duidelijke service.

Goede en duidelijke service. Prijs/kwaliteit verhouding ok

Firma de zijn best doet voor zijn klanten.

Materiaal van goede kwaliteit en op tijd geleverd. Misschien nog een werk maken van een automatische afhandeling van de professionele intracommunautaire handel. Dit is een heel belangrijke markt over gans Europa.

Niet de snelste webshop maar kwaliteit voor een mooie prijs

Als je het niet binnen 2 dagen in huis moet hebben is het zeker een aanrader om hier iets te bestellen. Meerdere bestellingen gedaan.

de zending is wel 2 weken onderweg geweest

de zending is wel 2 weken onderweg geweest

Kreeg niet wat ik dacht besteld te hebben

Dacht voor mijn bejaarde buren eenzelfde katten verjager besteld te hebben als ik zelf heb maar helaas, hij is zonder zonne energie . Hangt er al 2 weken en kwam is even kijken en toen bleek het toch écht iets anders dan ik heb. Dus, of ik heb niet goed genoeg gekeken of heb de verkeerder gekregen. Heb dan ook niet aanbevolen via jullie dit te bestellen maar de aanbieding van Lidl af te wachten welke ze ook regelmatig heeft. Dan weet te wat je pakt en weet je dus wat je hebt.

Vlotte correcte levering

vlotte correcte levering van alle bestelde artikelen voor onze afsluiting

Redelijk

Snelle levering. Helaas zat er een fout in het gaas heb een halve meter weg moeten gooien.

Afspraken zijn nagekomen.

Product functioneert goed.

later dan verwacht

Hoewel het bestelde op voorraad was en de leverduur dus 1-4 dagen was duurde het toch langer dan verwacht voor dat mijn bestelling geleverd werd.

snelle en correcte levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire