Verzendtijd is ellendig lang

Het contact met de klantenservice is prima, reageren snel en vriendelijk. De verzendtijd is alleen belachelijk. 3 weken terug besteld en nog niks binnen, dit terwijl de levertijd bij het product op 1 tot 4 dagen staat.

Waardeloze zaak

Heb wat besteld . Stond vermeld in voorraad. Maar was helemaal niet voorradig.Heb mijn geld terug gevorderd. Bestel hier nooit wat meer

Scherpe prijs en snelle levering.

Product zoals omschreven voor eerlijke prijs.

Heel tevreden

Top en het artikel wat ik besteld heb was €20 goedkoper dan bij welkoop

Snelle levering, product naar verwachting

Livraison rapide et articles conforme à mon achat

Alles in orde, geen problemen.

Goed op twee minpunten na.

Het terugzenden moet via bpost en dat is duur. Het betalen kan niet via bancontact. Het moet met visa. Dat doe ik normaal niet en ik vraag me af hoe de terugbetaling gaat verlopen.

Prima produkt

Gebruiksaanwijzing mag iets duidelijker en beter leesbaar. Letters zijn erg klein.

Goed materiaal, goede prijs

Bestelde goed op tijd geleverd goed materiaal

Snellere levering verwacht

De levering van mijn pakket duurde langer dan verwacht. Het pakket was wel in orde.

contact.

Voor vragen kun je geen contact met deze shop krijgen.

Gewoon inorde

Gewoon inorde !

Zeer snelle levering en een eenvoudige site

Alles is soepel verlopen en de order is goed afgeleverd.

Snelle levering en het apparaat doet wat hij moet doen!

Bestelling kon niet geleverd worden binnen aanvaardbare tijd.

Product was zogezegd op voorraad, maar uiteindelijk bleek dit niet te kloppen. Ik heb zelf de klantendienst moeten contacteren om dit te weten te komen. Geruime tijd later kreeg ik het bericht dat mijn bestelling geleverd zou worden, maar opnieuw had ik dagen later nog niets. Opnieuw de klantendienst gecontacteerd, en blijkbaar was het product toch niet binnengekomen. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd.

Keurig geleverd.

Schrikdraad apparaat met toebehoren besteld en keurig afgeleverd. Apparaat werkt ook naar tevredenheid. .

Zeer zwakke service

Het duurt ongeveer een week alvorens ze verzenden. Na twee weken is nog niet alles geleverd. De klantenservice kan niets behalve hun excuses aanbieden. Hiervoor heb ik dan ook nog eens transportkosten betaald!

Zeer goed.

ZEER GOED

Goed product alleen late levering

Product is prima Levering zeer lang

Goed! Goed product netjes verpakt

Netjes verpakt

Goed produkt

Goede prijs/kwaliteitverhouding . Netjes ingepakt en afgeleverd

Goed ontvangen, gebruik duidelijk

Geen toevoeging mogelijk

Artikel zoals beschreven, zéér goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire