Levertijd

Door de feestdagen lange levertijd, maar wel goed verpakt.

Product goed levering slecht

De levering van mijn product heeft een week geduurd Dpd is de slechtste pakket dienst van Nederland Maar voor de leverancier de goedkoopste Jammer dat ook agrishop deze keuze maakt

lange levertijd

Anders dan op de site doet vermoeden duurt het echt lang voor spullen geleverd worden. Het moet vanuit Duitsland naar NL gestuurd worden. Ik had biestzakjes nodig binnen een paar dagen... maar na een week was het er nog niet. Toen maar ergens anders besteld wat wel de volgende dag er was. Wil je iets snel hebben dan niet hier bestellen.

Nog in afwachting tot bestelling compleet geleverd is

1 bestelling geplaatst van 2 dezelfde artikelen. 1 van de 2 na een week ontvangen. 2e is nog steeds niet ontvangen Wel telefonisch en e-mail contact met het bedrijf, maar 2e artikel is helaas nog steeds niet geleverd. We wachten rustig af

Ik heb een afzetnet voor mn hond besteld. Gelukkig had ik extra palen mee besteld, want anders zou ik het net echt niet strak gespannen hebben gekregen. Die afstand tussen de palen is met een hoog net (112cm) echt te groot.

Snelle levering goede levering

geweldig

vlotte levering en eerlijke prijs

Correct en stipt maar onbruikbaar voor ons

Reeds bij het eerste gebruik merkten we dat de hond er door kon met zijn hoofd . Kan gemakkelijk doorgebeten worden . Was bedoeld om omheining rond de caravan , dus niet.

Snelle levering en materialen voor een gunstige prijs.

Betrouwbaar

Goed. Verzorgd en op tijd geleverd.

Efficiëntie

Op de mooie en overzichtelijke website gaas en paaltjes besteld, bij de bestelling keurig aangegeven de producten pas later te willen ontvangen helaas is dit niet gelukt en heb ik 3 keer een pakket moeten ophalen bij een afhaalpunt terwijl de pallet met paaltjes netjes na de afgesproken datum geleverd werd. Ik vind de bezorging uitermate slecht deze 3 rollen gaas hadden prima op de pallet met paaltjes gelegd kunnen worden, had agrishop veel geld en mij veel tijd bespaart. Niet erg groen voor een agrishop helaas.

Fantastische shop.

Heb nog niets besteld, maar krijg telkens de vraag of ik ze aardig vindt

Zeer degelijk materiaal !

Zeer handig met die voedertunnel ! Zeer frequent bezocht door verscheidene tuinvogels. Super om naar te kijken!

Problemen met betalingssysteem - verzenden duurt lang

Het zijn mooie producten, duidelijke website maar het verzenden duurt enkele dagen. Dit is jammer. Het betalen met bancontact noch met credit card werkte voor mij. Inmiddels heb 3x een bestelling geplaatst en elke keer lukte de betaling niet. Enkel vooraf betalen (waarschijnlijk daarom dat de verzending op zich liet wachten)

Het duurt langer dan u op de website zegt

Als je een nabestelling diet voor batterijen, kun je die op uw website bijna niet vinden

Gewoon goed

goed materiaal /prijs / kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken , ik zou het zeker opnieuw doen

Vlekkeloos

Corecte afhandeling van de bestelling, levertijd was iets langer dan verwacht.

Een bestelling werd niet geleverd. Een nieuwe levering werd gedaan Uitstekende service

super goede ervaring

ik ontdekte deze website voor de allereerste keer alles is duidelijk omschreven, de bestelling ging vlot en betaling en levering al even goed ik kan iedereen enkel aanraden een gelijkaardige ervaring op te doen

Topshop

Beste webshop ever . Voordelige prijzen en snelle verzending

Slechte communicatie in opslagdepots

Zodra het gewenste artikel op voorraad was en ik hiervan een melding kreeg, heb ik meteen mijn bestelling geplaatst en betaald. Mijn bestelling bestond uit twee artikelen: een vogelvoederhuis en een daarvoor bestemde voet. Heb helaas alleen de voet ontvangen en tot op heden wacht ik nog steeds op het vogelvoederhuis. Beide artikelen kwamen uit verschillende depots, die blijkbaar niet communiceren met elkaar want een ander is er met het vogelvoederhuis er vandoor! Het vogelvoederhuis zou opnieuw besteld moeten worden. Heb tot op heden dus nog steeds geen vogelvoederhuis, hoe lang duurt het nog? Kortom: zeer teleurstellend!!!

Snel en goed

Goede website. Gemakkelijk en snel.

Prima kwaliteit

Gewoon goed, ook de snelheid van levering

Prima product en keurige service

Aan te bevelen bedrijf

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire