Topservice en snel!

Snelle levering, goede communicatie bij levering en fijne service van de chauffeur om materialen meteen op de goede plek te leggen

Bestelling goed afgeleverd. Levertijd kon beter

Over het geleverde artikel kan ik nog weinig mededelen. Om de drie dagen moeten de oplaadbare batterijen opgeladen worden, dat valt wat tegen. Op vakantie? Dan aan de stroom leggen, of thuis blijven.

transport problemen

Mij ervaring met agrishop.nl is goed en de leveringen voldoen netjes aan de verwachtingen die er bij beschreven zijn . Wat mij zeer tegen de borst stoten was de transporteur die het pakketje diverse dagen in het depot in OIrschot liet liggen voor het pakketje bij mij werd afgeleverd. Het laatste is voor mij een groot probleem als ik iets bestel en er dagen lang op moet wachten om een bestelling te plaatsen bij Agrishop

Prima product snelle levering

Prima product Snel geleverd

geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top ,snel ,goedkoop en kwaliteit

zeer goed

betrouwbaar en de afspraak nagekomen in de tijd die er voor staat.

Zeer klantvriendelijk

De dames aan de telefoon zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Goede service.

Top geregeld, mooi voederhuisje

Het is een zeer mooi voederhuis voor vogels. Alles is netjes verpakt, en past ook allemaal uitstekend. Echt een aanrader!!

Goede site en klantenservice

Bij het in elkaar zetten van het vogelhuisje was mij 1 ding niet duidelijk. Gebeld met de klantenservice die mij een duidelijk antwoord konden geven.

top, goeie service

snelle reactie op vragen, dat werkt prettig.

Snel en in goede orde ontvangen

Producten waren beschadigd

Ik had voedersilo’s voor kippen gekocht. 3 van de 5 waren geblustst.

snelle service, prima kwaliteit

Zie omschrijving

De agrishop is klantgericht, gemakkelijk te vinden te bestellen en overzichtelijk. Waar ik meer moeite mee heb is de bezorgdienst die de pakketten komt bezorgen. Die dumpen de pakketten op een NIET afgesproken plaats.

top

perfecte begeleiding en aflevering

product van goede kwaliteit en snelle levering

Ik hou van de houten kattenmeubels. Niet zo duur en van goede kwaliteit. Mijn kat houdt het ook!

Snelle levering goede kwaliteit

Hele snelle levering

Ik mis soms wat meer assortiment, maar eigenlijk is er van alles te vinden! Bovendien worden de spullen altijd snel bezorgd, wij bestellen hier heel vaak, zeker een aanrader!

Prima, zonder problemen

Nvt

alles prima

Prima product ontvangen, duidelijke website

Alles prima

Ok

Na 1,5 week bestelling nog steeds niet gekregen

Produkten ok maar levering duurt super lang

goede kwaliteit

grote keuze en goede kwaliteit

Gaat niet soepel.

De informatie naar de klant is verre van optimaal. Hierdoor meerdere keren thuisgezeten om meerdere pakketten in ontvangst te nemen. Levertijd duurde veel langer dan opgegeven

Tevreden

Tevreden met de weidehekken. Het volgen met trackingcode was niet erg duidelijk voor mij.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire