Netjes verpakt

Goed verpakt, maar levertijd van een week vind ik best lang. Prettig geprijsd.

Betrouwbaar en netjes

Alles ging perfect alleen werd het pakket in 2 delen geleverd maar dat kan ook aan de bezorgdienst hebben gelegen. De spullen die binnen gekomen zijn werkten allemaal naar behoren.

Mooi product

Mooi product en simpel te installeren en werkt goed de katten vinden het niet leuk

geen correcte informatie op de site

Beter een product duidelijker omschrijven ,ook als het niet goed is voor huisdieren in de tuin dan was het weg en weer mailverkeer en het retourneren niet nodig geweest teruggestuurd op 24 februari, nog steeds geen antwoord

Prettige website en snelle levering

Zoekend naar een nieuw voederhuis voor de vogels in onze tuin kwam ik al snel bij Agrishop terecht. De bestelling was snel gedaan en de levering was al even snel en zorgvuldig.

Zoals het hoort

Levering zoals het hoort

Snelle levering van goed product

Binnen een paar dagen werd het product dat ik besteld had geleverd. Netjes verpakt en niets op aan te merken.

Prachtig legnest voor de kippen , omschrijving klopt helemaal, heel tevreden !

Zeer tevreden met het legnest voor de kippen , de eieren rollen allemaal in de daar voor bestemden bakjes .

Prima en snel geleverd

Goede kwaliteit, moeilijk zicht op de levering.

Het produkt voldoet aan de beschrijving. De verzending was moeilijk te volgen. Ondanks de vlugge mail van verzending duurde het 10 dagen wanneer het produkt geleverd werd.

ze doen wat ze zeggen

nog geen klachten alles naar wens een tevreden klant

Goede service en correcte terugkoppeling

Service is top, zeker ook de hulp bij het uitzoeken van het juiste product

Proma service.Dank u

Zeer goed service. Succes

Na mijn bestelling bleek één van mijn bestelde kattenschrik niet goed te werken. Er werd zonder problemen en met excuses gelijk een nieuwe geleverd, echt top

Goed en snel

Goed en snel

Was snel en perfect geleverd

Ruime keuze

Webwinkel heft een ruime keuze. Snelle levering.

Mijn eerste bestelling duurde veertien dagen, maar bij de tweede en derde bestelling was het sneller binnen. Mooi en apart vogelhuisje, ben er blij mee

Perfect product en snelle service

Perfect geregeld

Kwaliteit

Een snelle levering van een kwalitatief goed product

uitstekend

zeer correct

mijn bestelling was in eerste instantie niet compleet, na de helpsdesk te hebben gecontacteerd werd ik spoedig bericht dat er nog een "nalevering" op til stond. alles zeer vlot verlopen ook de levering DPD .

Correct produkt , juiste prijs.

Leveringstermijn mocht korter zijn.

Prima shop

Echter met VISA betalen lukt niet.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire