Snel en accuraat

waardeloos duurde veel te lang

toen het thermolint aankwam was alles al vastgevroren

niet ontvangen

Niet ontvangen per 15-02-2021 om 14.18 uur

Netjes op tijd is goed netjes op tijd bezorgd

Alles goed gegaan niets op aan te merken

Snelle nette levering

Werd vlug geleverd. Vlugge reactie van mijn mail.Ik weet niet zo veel maar zet er voor een beginneling bij dat je het vogelhuisje voor langer te gebruiken beter kan vernissen of zo. Want dat moet je dan maar weten,daar gaan ze zo maar van uit.

Netjes afgeleverd.

Materiaal goed. Wel late bezorging.

Goede levering

mooi optyd en goed verpakt ontvangen Minpunt zit geen goede gebruiksaanwijzing bij

Lange levertijd

1 lange levertijd daarbij in 2 delen waarbij kado niet op tijd was

Informatie tijdens order to delivery zou beter kunnen, maar verder goed! Als verwacht, en netjes op tijd.

Prima mooi voederhuis ,ziet er stevig uit !

Mijn zoon zette het makkelijk in elkaar !

Levering van 9 dagen

Telefonisch niet bereikbaar, levertijd 9 dagen. Dan kan het wel dezelfde dag als bestellen worden ingepakt maar is dan vervolgens 9 dagen onderweg.

goed product , verbazend snelle levering.

tevreden met onze aankoop. En we zijn blij met de snelle levering.

Prima service, snel en kwaliteit

Goede, snelle levering. Spullen helemaal in orde en goed verpakt.

topper!

goede service snel geleverd product zoals beschreven.

Top levering en goed product

Top product alleen ik zou geen levering meer doen door DPD maar gewoon postNL doen gaat wat sneller

prima geregeld

geen klachten

Mooi product en netjes verpakt

Mooi vogelhuis, netjes verpakt. Makkelijk zelf in elkaar te zetten. Product moest wel ergens uit Duitsland komen dus het duurde wel een paar dagen voor het er was. Hier zal ik rekening mee houden bij volgende bestellingen.

prima service en vlot in communicatie

Prima service met vlotte communicatie en informatie.

Mooie legnesterij!

Het in mekaar steken deed me denken aan de Mecanodoos uit mijn jeugd. Samen met mijn zoon is het prima gelukt. Voelt stevig aan. Eén vaagje: op welke hoogte moet de legnesterij opgehangen worden??

super

goede aflevering en normaal ook binnen 2 dagen, lukt dat niet word je netje,s geinformeerd. ik ben dik tevreden, ik geeg een 9 als cijfer.

Prima hoor!

Prima.

Super goede ervaring, alles was perfect op te volgen.

Als het uitkomt zal ik niet twijfelen om nog bestellingen te plaatsen. Heel tevreden over het ganse verloop, van bestelling tot levering.

Fijne en duidelijke site en snelle levering

Correct

Correcte en snelle levering van goede producten.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire