slechte communicatie

Ik heb informatie voor mijn order opgevraagd, maar geen reactie. Uiteindelijk besteld, maar met goede info had ik meer besteld. Keurig geleverd, daar ligt het niet aan.

Mooiste vogelhuisjes van Nederland!

Het mooiste assortiment en een prima werkende webshop (wat ik wilde was er niet, aangegeven dat ik bericht wilde ontvangen zodra het er weer was en dat kreeg ik dan ook daags erna) vlotte bezorging en prima service!

Niets ontvangen

Tot op heden heb ik helaas wel betaald, maar niets ontvangen. Ook geen briefje dat ik niet thuis was.

rommelig

simpel hek komt traag in 3 of meer aparte zendingen zonder dat me dit tevoren werd uitgelegd (gemiste kans, voor jullie)

Ik heb mijn bestelling bij Agrishop nog niet ontvangen

Wel zopas andere bestelling via de Nederlandse post ontvangen maar niet de drinktorens van Agrishop! Bezorgd om: Vandaag 05 februari 17.54 uur Bezorgadres: Langeheidestraat 72 3040 Ottenburg Afzender: LGI Barcode: 3SYRNU5604271

Uitstekende afhandeling

Ondanks winter toch op tijd geleverd

Tevreden

Jammer dat de zending niet compleet was en er nog een deel na moet komen.

Geweldige service!

De plank van Skagen vogelhuisje trok krom. Na een telefoontje mail gestuurd met foto. Binnen een paar dagen werd er een nieuw vogelhuisje geleverd. Wat een prima service!

Ik heb nog steeds de bestelling van jullie niet ontvangen, graag een reactie van jullie. Gr Alexa Kolleman

Snel geleverd, goed verpakt.

Apparaatjes snel in du tuin gezet nadat ik ze opgeladen had.

Product nog niet binnen

Pakket zou binnen 1 week geleverd worden maar na 1 week pas t&t gekregen en is nog lang niet in de buurt. Wel fijn dat ik al een beoordeling kan schrijven...

Keurig en snel geleverde schrikdraadnet.

Zeer tevreden met de afrastering voor kleine dieren.

Heel slecht

Heel slecht 27 januari besteld en nog steeds niet binen

Toppertjes

Goede en snelle service

Goede communicatie en service

Eerste maal dat ik heb besteld en ben tevreden over mijn bestelling

Levertijd

Artikel op voorraad, levertijd 1-3 dagen. Een week later zit mijn pakket nog steeds in Duitsland. Helaas kan ik het artikel zelf niet beoordelen omdat ik het nog niet ontvangen heb. Levertijden onrealistisch, DPD is rampzalig.

Bestelling op site vlug gedaan

Bestelling op site ok alleen er was wel een termijn van 4 dagen op de levering gezet maar het heeft het dubbel aantal dagen gekost . Ligt waarschijnlijk bij de leverancier waar daar is het tracing systeem ook niet uptodate.

prima en goedkoop

Niet ontvangen

Product niet ontvangen maar wel een tevredenheidsonderzoek...

Niet geleverd

Nog niet geleverd

Duidelijke info en vlotte reactie wanneer je een mail stuurt

Blij met het bestelde product

Veel degelijke artikelen op het gebied van dieren

Tevreden, wel jammer dat ik bij jullie niet altijd achteraf kan betalen met Klarna. bij andere shops geen enkel probleem!!

Zeer goed.

Het bestelde (honden omheining) voldoet aan verwachting , deugdelijk verpakt en snel verzonden en geleverd

Slecht

Ik had een voederhuisje besteld, een waterbak en een vetbolsilo. Geleverd werd enkel het huisje. Is het dan zo moeilijk om een complete bestelling te sturen? Ik heb hierover ook al een mail gestuurd. Ben benieuwd hoe en hoe snel dit wordt opgelost.

uitstekende levering

levering binnen 4 dagen, tijdstip levering per email een halve dag tevoren. tijdperiode 1 uur (zeer goed)

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire