zie onder

dit was de eerste keer en ik kon alles snel vinden

Helemaal top

Geweldig snel

Goed.

Netjes geleverd in een kartonnen doos, deze was wel gescheurd tijdens het transport.

Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Ruime keuze en een goede prijs / kwaliteit, levertijd en verpakking ruim tevreden.

DPD onoverzichtelijk

Nog steeds niet alles aangekregen. De handrammer en de handrammer voor z profiel niet aangekomen. Bij DPD wordt er een pakket vastgehouden in Lummen, maar je weet niet welk pakket het is en op agrishop is het 25 januari Verzonden samen met de koorden. Waarschijnlijk kunnen jullie er niet aan doen maar het is voor mij veel geld en ik word er nerveus van dat alles niet geleverd is 11 dagen na bestelling

goede kwaliteit voor een scherpe prijs

nou...

we zijn een week verder, maar.........

Nog steeds niet ontvangen

Na een week nog niet ontvangen

Superservice

Wat een leuke en voordelige shop van mij krijgen ze 10 sterren voor service

Prima gelukt allemaal.

Netjes op de hoogte gehouden en ook dpd was erg goed.

Ik ben blij met de VOSS.sonic 1000 apparaten, het is nodig om mijn wintergast vogeltjes te beschermen, nu nog testen en afstellen. De levering door Agrishop.nl, daar is niks mis mee, gewoon perfect.

Gewoon goede service

Mooie slowfeeder van zo te zien sterke kwaliteit. Als hij sloopvast is koop ik er nog een. Even afwachten dus

Niet duidelijk wanneer het artikel wordt geleverd?

Artikelbesteld voor verjaardag. Vanuit gegaan dat deze met 3 dagen kan worden geleverd. Wordt deze pas 3 dagen naar bestelling verstuurd uit het buitenland. Zou fijn zijn dat bij het artikel stond hoelang levertijd erop staat.

We hebben nog niets ontvangen.

Kammer dat jullie vtagen om een beoordeling. Jullie vragen om een aanbeveling. Kan niets anders kiezen dan ja of nee. Ook niet zo slim he.

Prima materiaal en netjes geleverd

Pluimvee net ontvangen. Ziet er goed en degelijk uit

alles goed en snel

prima produkt

zeer tevreden

Ik wordt gevraagd om mijn ervaring te delenz terwijl het product nog niet eens binnen is.

Ten eerste duurde het lang voordat ik uberhaupt iets hoor van de verzending van mijn bestelling. Dit wordt vervolgd met een lange levertijd en als klap op de vuurpijl wordt er naar mijn ervaring gevraagd, terwijl ik nogsteeds mijn pakketje niet heb.

Op voorraad?

Helaas, normaal schrijf ik altijd een goede review. Gewoon omdat ik het vervelend vind om iets slechts te zeggen over een bedrijf. Als deze vraag om een review te schrijven niet was verstuurd aan mij had ik dus niet geschreven Oke, de bestelling gaat vlot. De levering totaal niet. Ook als het product is aangemeld om te versturen krijg je niets door dat het is opgehaald bij de verkoper. Voor mij lijkt het dan van; we maken vast een verzendlabel, dan lijkt het of het onderweg is. Als tip voor u, wees eerlijk als iets niet voorradig is of plots is uitverkocht. Breng de klant direct op de hoogte.

Netjes en optijd geleverd

Ziet er voorals nog goed uit. Maak ik er pas in het voorjaar in.

Gemiddeld,

Levering 4 dagen , product werkt, kwaliteit is nu nog niet te beoordelen.

Vlotte levering. Goed product. Handig en stevig gemaakt.

Zie hoger

Komt altijd afspraken na

Alles word snel en compleet geleverd. Mocht er iets niet kloppen word dit gelijk opgelost. Alles wat ik nodig hem voor mijn paarden bestel ik bij hun

Prima oprijd geleverd en het werkt uitstekend.

Verpakking kan beter

Onze bestelling was prima aangekomen. Maar toen we de doos openende kwam er een plastic verpakking aan stukken uit. Het betreft de bestelling : 150x VOSS. farming ringisolator met doorlopende kern, inclusief inschroefhulp en waarschuwingsbordje. Deze zat in een plastic bak die in stukken was. Voor de rest was de bestelling on orde.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire