Geen woorden voor,prima geregeld

Agrishop Levert snel, alleen vervoerder is heel traag.

Agrishop levert heel snel uit, maar vervoerder DPD levert maar heel traag uit.

Levering OK, product OK dus we zijn tevreden

Het grote zeshoekige vogelhuis besteld. Werd redelijk snel geleverd in een flinke doos met veel papier ter bescherming. Ondanks de aandacht die aan de verpakking is besteed, heb ik toch de verticale zuil midden in het huisje recht moeten kloppen. Zat scheef dus de doos heeft onderweg een tik gehad. Voor de rest was het huisje schadevrij. We zijn er blij mee. Het eerste roodborstje heeft al tegen het raam getikt....:-)

het werkt prima .vindt wel de beschrijving wel erg klein en zeer moeilijk leesbaar .graag dit veranderen !!!

Goede snelle service

De levering was snel en goed.

Waar blijft mijn bestelling??

IK heb nog steeds geen levering ontvangen.

Nog niets ontvangen

Zie titel

Correct geleverd op aangegeven uur en data

De tijdstip van de levering werd via mail aangekondigd , het pakket is correct geleverd op het aangegeven moment .

prima, levering zoals afgesproken

Prima webshop, komt beloftes na.

Perfect van bestellen tot bestemming

Ik heb een groot vogelvoeder huis besteld. Het zou als bouwpakket komen maar het zat op een paar stokjes na al helemaal in elkaar. Zelfs voor de stokjes zat er een tubetje lijm bij. Alles ziet er goed afgewerkt en solide uit. De eerste vogels hebben zich inmiddels gemeld.

Snel eerlijk en zacht wat ze bezorgen

Snele levering op de website staat wat er geleverd word

goede service en kwaliteitsprodukt

het vogelhuisje beantwoordt 100% aan de verwachting. Goede communicatie en service bij de aankoop.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb verschillende bestellingen gedaan bij Agrishop en ik ben steeds erg tevreden met de geleverde kwaliteit en goede bezorging voor een scherpe prijs.

komt altijd goed

Alles volgens afspraak

perfect

Niets op aan te merken. Alles zoals verwacht

Levertijd OK en ontvangen zoals besteld

Levertijd was aangegeven dat het 4 dagen kon duren. In de praktijk is dit ook zo, maar voor mij prima. Had er geen haast mee. Prima verpakt en geleverd wat ik heb besteld.

Ziet er mooi uit op afstand

Het ziet er mooi uit op afstand, de houtverbindingen passen niet zo mooi dat kan veel beter en kost geen extra moeite. Staat wel stabiel. Met vriendelijke groet, André School.

Snel en duidelijk

Duidelijke site en snel van levering. En de prijzen zijn ook niet duur.

Goed geregeld

Alles was goed had de koffer kapot en gelijk een nieuwe gekregen Top

Kwalitatief materiaal en perfecte levering. Mvg

De producten zijn goed en de levertijd is in orde maar er ontbreekt iedere keer een factuur. Na de eerste zending tel contact gehad en zijn de rekeningen nagestuurd maar bij de volgende bestelling weer hetzelfde probleem. Graag deze nog nasturen.

Late levering

Er stond op voorraad Levering binnen 1 tot 4 dagen ga ik er niet vanuit dat het vanuit Duitsland moet komen en het nog langer duurt Om deze reden bestelde ik via jullie en niet via hun zelf waar het goedkoper was

Mooi vogelhuis . Netjes verpakt .en goede beschrijving om het in elkaar te zetten .

Goede levering, prima product!

Erg tevreden, product is binnen de aangegeven tijd bezorgd. Netjes verpakt en werkt naar behoren. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben er erg blij mee en zou het een ander zeker aanraden!

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire