Levering duurt vrij lang

De levering duurt vrij lang en het duurt ook redelijk lang voordat je iets over de levering hoort

Bestelling duurde lang voordat het hier was.

Moet en kan sneller voordat het op de plek is. 6 dagen is veel te lang.

Heel vriendelijke en behulpzame vrachtwagenbestuurde

hek is goed palen zaten er niet bij wel besteld

MAterialen zijn goed order is alleen niet volledig geleverd de palen zijn niet meegeleverd terwijl die wel mee besteld zijn

Product makkelijk te bestellen

Eerste keer dat ik hier bestel. Product helaas nog niet binnen

Het niet de eerste keer dat ik wat besteld heb en dus elke keer naar verwachting geleverd. Zeer tevreden!

Uitstekende levering

Artikel zoals beschreven, vlotte levering

Prima producten.

Prima producten, De product-omschrijving in de webshop zou wat mij betreft iets duidelijker kunnen.

Snelle levering. Goede kwaliteit en goede communicatie

Betaalbaar, duidelijke webshop. Goede producten.

Goede produkten , perfect geleverd en voor een acceptabele prijs.

Agrishop is een grote webshop met uiteenlopende producten nodig op een boerderij. Mooie overzichtelijke website en goede kwalitatieve producten.

Super service

Ik heb even getwijfeld maar wou dan toch de VOSS.PET "RT100" premium chipreader bestellen maar toen was hij niet meer in voorraad. Ik heb me dan ingeschreven om een bericht te krijgen wanneer hij terug voorradig zou zijn. Enkele dagen later ontving ik al een mail dat hij terug te bestellen was. Ik heb hem dan ook onmiddellijk besteld met voorafbetaling en kreeg enkele dagen later bericht dat mijn geld goed ontvangen was en de chiplezer verstuurd zou worden die ik 2 dagen later al mocht ontvangen. Er is dus maar iets meer dan een week over dit alles heen gegaan en je wordt van alles heel goed op de hoogte gehouden via email. Echt een super service !!

Snelle juiste levering.

Totaal tevreden. Ga komende weken nog meer bestellen bij jullie.

Vlotte levering

In deze tijd vanuit Duitsland de bedtelling afgeleverd. Top service

Netjes en op tijd geleverd

Nadat ik per ongeluk 2 keer eenzelfde bestelling had gedaan, is dit netjes door jullie service-afdeling geannuleerd. Prima service!

Niets op aan te merken

Kwaliteitsvol product snel geleverd

De producten zijn zeer kwaltiteitsvol, en zeer snel en netjes geleverd!!!

duurde lang maar kan ook niet anders in deze tijd geeft niet

was goed gegaan

Duidelijke website en snelle correcte levering !

Heb een afspanning voor mijn hond gekocht zodat deze vrij kan rondlopen voor onze camper op vakantie. Jullie product was precies wat wij zochten dus keuze was snel gemaakt Onze bestelling werd 2 dagen later thuis geleverd, top dus !

Agrishop.nl is prima geregeld!!!

Van bestellen tot en met bezorgen gaat prima bij Agrishop.

Afgesproken

Deze is klasse alle afspraken zijn na gekomen

Niet zoals vermeld

De trapbak zou gewicht instelbaar zijn en een kunststof trapplaat hebben. Mooi niet. Bovendien een levertijd van weken. Niet goed. Ik zoek het in het vervolg wel bij een ander....

Helder en duidelijk wanneer product geleverd wordt

Snelle en goede service

Snelle levering en prima product, over stichtelijke website

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire