Goede website, goede producten, goede prijs en mogelijkheid tot betalen achteraf. Enige puntje waar men kan verbeteren is de snelheid van bezorgen en de track en trace. Ik kreeg alleen op de dag een berichtje dat het word bezorgt.

Superservice

Ik kreeg verkeerd geleverd en dat werd echt supergoed en supersnel opgelost zodat ik de goede bestelling heel snel binnen had.

Duidelijke communicatie, goed bezorgd

Duidelijke communicatie, goed bezorgd

Top kwaliteit, snelle verzending.

Op alle fronten een dikke 10. Zeer duidelijk website, alles snel te vinden. Prijs kwaliteit is top.

Degelijk materiaal, goeie prijs, rare logistiek

De geleverde producten zijn snel en goed aangekomen. Enkel het logistieke gedeelte (opvolging op website, tracking van zending(en)) vond ik iets minder duidelijk. Maar uiteindelijk was alles prima in orde!

mooie vogelhuisjes.

Om de vogelhuisjes in elkaar te zetten heb je een grotere imbus sleutel nodig en een ringsleutel. Ik vond de paal erg lang en heb er een buisje tussenuit gehaald, want hij komt nog op een voet te staan. Een mooie kwaliteit de vogels en ik zijn er blij mee.

8/9 besteld//23/9 nog NIETS ontvangen!!!

Ik ben niet tevreden

Veel te late levering

Dé levering was veel te laat hieraan hád een melding op zijn plaats geweest.

Prima webshop

De internetsite is dik in orde, zeer uitgebreid en overzichtelijk. Heb zelf een beschermingsnet besteld waar een enorme keuze aan is. Persoonlijk zou ik het liefst nog willen zoeken op de afmeting van een net in de afzonderlijke categorieën. Zeer duidelijk hoe je naar betalen gaat. De levering duurde iets langer dan beloofd, maar was geen probleem. Fijne zaak!

Doet wat het beloofd!

Prima site en degelijk materiaal aan goede prijs!

Heel tevreden

Ik ben tevreden

Prima geregeld

Alles prima geregeld

tevreden

het werkt prima,geen kat meer gezien in de tuin

Alles naar wens

Snelle, eenvoudige en overzichtelijke website, prijzen zijn okey, bestelling snel geregeld en verzending verliep voorspoedig. Binnen 24 uur leveren is een beetje voorbarig i.v.m. Corona of dat artikelen uit Duitsland komen. Maar dat is wel een beetje zeuren.

Ze gaan waar ze voor staan

Mooi overzichtelijk en een snelle levering

Goede kwaliteit voor zijn prijs.

Ideale afsluiting om mee te doen op vakantie.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Niet duur en prima kwaliteit.

Goede en snelle service

Goede service en goed verpakte producten die verstuurd worden binnen

Mooi vogelhuis

Mooi vogelhuis. Verpakt in 3 dozen zonder verpakking, niet erg leuk om cadeau te doen dus. Zelf maar in elkaar gezet met een folie er omheen.

nutteloos product

VOSS.sonic "MoleEX 600" mollen worden niet weggejaagd. ze graven vlak naast de plek waar het apparaat staat. ik wil mijn geld terug!

Prima service.

Er was maar 1 unit geleverd i.p.v. 2. Na een mailtje was alles onmiddellijk rechtgezet. En werd de tweede unit nagestuurd.

Mooie kwaliteit geleverd.

Lastig is dat het in fasen geleverd werd.

Effectief

Eindelijk een effectieve oplossing

goede kwaliteit prijs

Goede kwaliteit prijs verhouding

Correcte webshop

De produkten zijn zoals beschreven,top. De levering was in stukken en op verschillende dagen. Wat een tijdverlies.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire