vanaf bestelling t/m levering= suppel. product zo als beschreven.

bestel daar graag weer. prijs&kwaliteit past bij elkaar.

Snelle levering, goede service.

Producten zijn snel geleverd, binnen 2 werkdagen binnen. De opbergtas zat aan de doos vastgeniet, dus de tas was beschadigd, contact gezocht en dit werd heel snel en netjes afgehandeld.

Top bedrijf

snelle levering .top kwaliteit

Geweldig,

Snelle levering en goede servise.

Tevreden!

De levering kwam wel nog voor we een mailtje kregen, maar gelukkig waren we thuis! Het was eerst wat zoeken naar de juiste instellingen en het luikje haperde in het begin wel eens, maar dat was vlug opgelost door de schroeven wat losser te draaien. Nu verloopt alles feilloos en de kippen zijn het gewoon! Super! Ook wat de prijs betreft, zijn we tevreden! Goede kwaliteit! Ben wel benieuwd of de batterijen het een jaar kunnen uithouden?

Het is goed

Meer vrijheid voor onze hond bij de camper

Door de omheining te gebruiken heeft onze hond, als wij met de camper weg zijn, meer vrijheid. Makkelijk te plaatsen en zo weer opgeruimd.

goede service

goede service

Gewoon goed afgehandeld

Snelle afhandeling van mijn bestelling

prima prijs-kwaliteit verhouding. Hebben materialen die ik verder nergens kon vinden.

Bestelling op tijd binnen. kwaliteit prima, prijs stukken scherper dan elders.

goede hulp toch teleurgesteld

Al een tijdje had ik last dat er reigers kwamen ontbijten in onze vijver. na de spiegelbollen geprobeerd te hebben was het dus tijd voor schrikdraad. Daar ik niet thuis ben in schrikdraad had ik raad gevraagd via de website daar kreeg ik een keurig en zeer vlug antwoord op. Nu heb ik de kit gisteren geplaatst maar ben ik zeer ontevreden over de paaltjes "die goed bevonden werden door de verkopers" deze paaltjes trekken helemaal krom en mijn draad is totaal nog niet gespannen. Jammer, nu moet ik uitkijken voor andere paaltjes + mag ik alles weer opnieuw demonteren en opnieuw installeren.

Deze keer zwaar teleurgesteld tov anders

Ik was gewend mijn bestelling binnen 2-3 dagen in huis te hebben. Deze keer duurde het maar liefst 8 dagen voordat de bestelling opgepakt werd. Uiteindelijk 11 dagen na bestellen pas geleverd. Bij navraag tussentijds ook geen reactie gekregen. Zwaar teleurstellend dus. Hopelijk was het een incident.

alles voldoet aan de prijs en kwaliteit.

Alles prima, alleen 1 dan later geleverd dan voorzien.

1 week wachten . Verkeerde geleverd. Weer 1 week wachten

Ook besteld bij schrikdraad.net, agradi en gigagaas. Alles keurig binnen 1 a 2 dagen geleverd. Bij agrishop 3 keer gebeld en uiteindelijk 1 week levertijd. Verkeerde lint geleverd. Na bellen grote mond dat de fout bij ons lag. Uiteindelijk o ja je hebt toch gelijk. En vervolgens weer 1 week moeten wachten en speciaal verkeerde pakket weer retour moeten doen. Bah nooit meer bestellen bij Agrishop

Er was geen gebruikershandleiding mee geleverd en er was een plaat verkeerd gemonteerd.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

betrouwbare webshop

Zeer betrouwbare webshop. Ze antwoorden hun mails snel en zijn erg behulpzaam bij eventuele vragen over producten zowel voor als na aankoop.

Overzichtelijke site

Alle info is goed op de site te vinden. Product is conform het omschrevene.

Ruim aanbod, snelle levering, vriendelijke en ervaren klantendienst

Onze kippen zitten permanent in een ren van 40m². Alle bescherming tegen roofdieren hadden we reeds voorzien: volledig overdekt + draad rondom en ook in de grond. Toen we de beslissing namen om een schrikdraad te installeren kwamen we terecht op Agrishop.nl en daar vonden we alles wat we nodig hadden. Ik kan Agrishop.nl alleen maar aanraden. Ze hebben een ruim aanbod en alle producten die ik voor ogen had waren op voorraad. Ook het contact met de klantendienst was heel aangenaam, snelle response en vriendelijke mensen.

snel en niet duur

Hetgeen ik zocht heb ik snel gevonden en in vergelijking met de anderen was het voorradig en tamelijk snel geleverd.

Goede producten en conform afspraak geleverd.

Op basis van reviews besteld. De apparatuur om katten uit de tuin te weren doet wat het moet doen. Zéér tevreden.

Prima levering

Artikel goed verpakt Levering ong 2 a 3 dagen

Mooi terrarium , simpel om in elkaar te steken , onderdelen passen perfect.

Ik ben redelijk tevreden

Mijn bestelling werd correct afgeleverd doch daar gingen wel enige dagen overheen. 1 eenvoudig artikel, besteld op 7 augustus, geleverd op 14 augustus. Ik ben over de snelheid dus wat minder tevreden.

Voldoende maar meer ookt niet

Bestelling werd in twee delen geleverd. Bij de trapbak voor de kippen zat geen beschrijving of uitleg. Was daarom even oefenen hoe eea werkt. Heb deze nu enkele dagen in gebruik maar echt tevreden, nee.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire