heel goed

Snelle en vlotte service

Snelle levering van het gewenste artikel.

Heel snel mijn schapengaas ontvangen, netjes verpakt, waarvoor dank!

Snel en goede kwaliteit

Zeer tevreden. Snelle levering, goed verpakt voor verzending. Goede kwaliteit.

Keurig alles op tijd en goed geregeld

Prima ondersteuning

Installatie werkt prima. Onze hond gedraagt zich veel meer ontspannen. De rust is teruggekeerd.

Loopt leeg

Met de vulling van de fabriek werkte hij prima. Na zelf vullen komt de damp daarna uit het spuitmondje en is er vrijwel niets meer over. Hij staat dan best lang te dampen. Waardeloos ding dus Miskoop

Betrouwbaar bliksembeveiliging schrikdraad.

Alles wordt hier vlug verzonden . Bij Agrishop.nl is niks op aan te merken. Maar koerierdienst DPD duurt altijd zolang.

Lang wachten

Product op voorraad volgens site, maar wel 1,5 week moeten wachten totdat mijn bestelling er was. Gelukkig wel gratis achteraf betalen optie. Maar wat een gedonder, volgende keer gewoon weer een fysieke winkel. Heenrijden, ophalen en afrekenen, oftewel, direct meenemen. Beetje moe van internetwinkels

goed advies en goede service

Fijne site en goede service

Heb tot nu toe nog maar artikel besteld gehad maar het is gelijk het beschreven stond op de pagina .

Goede service,

Snel handelen en oplossingsgericht. En houden woord.

Fijn zaken doen

Alles zoals afgesproken ontvangen. Alleen jammer dat de pakketbezorger het 2e pakket beschadigd zomaar had neer gegooid voor de deur. Agrishop heeft hiervoor excuus aangeboden en zouden een melding doen.

Duidelijke site en snelle service

Duidelijke site vriendelijke mensen aan de telefoon welke ervoor heeft gezorgd dat we het bestelde sneller kregen

Correcte levering

Alles is vlot verlopen!

Zeer vlotte verwerking van mijn bestelling. Antwoorden zeer snel op mijn vragen. Een aanrader voor iedereen!

Prima verlopen

Vlot geleverd en alles naar wens.

te weinig geleverd en te laat geleverd

De zending werd pas na een week geleverd, ook was die niet compleet

Prima, uitstekende leverancier.

Bestelde spullen zijn netjes bezorgd. Leveringstermijn is wel wat langer doordat de spullen uit Duitsland moeten komen.

Geleverd volgens afspraak

Product is zoals omschreven op website

heel goed zeer professioneel

Al een paar bestellingen gedaan en altijd correct geholpen. Zelfs wanneer er iets even niet leverbaar was werd ik meteen op de hoogte gesteld hoe het verder ging

Snelle en correcte levering

Aangenaam winkelen op de site en correcte levering

Prima product

werkelijk prachtig vogelhuis geleverd voor prima prijs.

Correct en snel geleverd

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire