snelle correcte levering

heel tevreden van onze poort + alle toebehoren wel vreemd dat bij de poort moeren en bouten worden geleverd alsof het zal worden bevestigd in houten weipalen en bij de metalen weipalen die we bestelden komen geen aangepaste moeren we hebben dus nog moeren moeten bijkopen elders na levering

Mooi vogevoederhuisje

Gisteren een mooi vogelvoederhuisje (Kopenhagen) mogen ontvangen. Duidelijke instructie (om het dakje op het voedergedeelte) bijgesloten. Was binnen no time gerealiseerd. Zoals beloofd een levertijd van 3 dagen. Het huisje staat nu in mijn tuin te ‘shinen’, geweldig. Laat de vogeltjes nu maar komen.

Betrouwbare site, levertijd wat lang

Nu meerdere keren producten besteld voor mijn dierenweide. Bestellen gaat goed en de prijzen zijn gemiddeld lager dan elders. Bezorging duurt wel lang (bij mij minstens 4 werkdagen) en dat kan eigenlijk niet meer voor zo'n grote webshop. Komt omdat de producten uit Duitsland moeten komen. Overigens wel netjes met Track & Trace. Bij m'n laatste bestelling ging er iets mis in het verzendproces, maar na één belletje was alles snel alsnog geregeld. Ik kreeg zelfs een excuusmailtje! Heel netjes opgelost wat mij betreft. Ik zou deze webshop zeker aanraden, zolang je rekening kunt houden met wat langere levertijden.

bestelling in 3 x leveren is een beetje over

Ik had weidehekkens besteld met palen en wielen. de hekkens werden in 3 dagen geleverd wat ik gewoon ben van agrishop. de palen en wielen kwamen 2 dagen later. geen probleem. ware het niet dat ik er 3 had besteld en 2 waren geleverd. 4 dagen later kwam er nog een set palen aangeleverd. misschien in de toekomst in één keer leveren en vermelden dat er een week over zal gaan met de levering. goed voor het verkeer en het milieu. anders een zeer goede firma waarvan de goederen kwalitatief zijn en betaalbaar

Momenteel lijkt de Voss.sonic zijn werk te doen. Shop onmogelijk te telefonisch te bereiken.

zeer goed

eerste pakket geen follow up mogelijk, herbestelling gaf dus een dubbele bestelling. Dit is zeer vlot opgelost geraakt met follow up en goede levering.

Niet best

Verzending vd bestelling was prima in orde. Maar ik verkeerde in de veronderstelling dat mijn bestelde artikelen bij elkaar hoorden. Dat bleek niet zo te zijn. Na contact kreeg ik een link naar een duur artikel waar het wel bij hoorde. Maar mijn 1e bestelling was ook al prijzig...... Er werd ook niet voorgesteld de verkeerde aanvullende artikelen retour te sturen... erg slechte service mijn inziens. Jammer....

Prima materiaal voor een juiste prijs.

Positief

Snelle levering tegen goede prijs

Niet veel nodig op dit gebied maar als ik wat nodig heb wordt er snel geleverd tegen redelijke prijzen

prima webshop voor alle agrarisch gerelateerde dingen!

alle agrarisch gerelateerde spullen bijna van 1 adres, prijs/kwaliteit, prima! levering ook prima!

Goeie site en informatie

Communicatie kan beter. Ik had mij aangemeld voor een email als het product weer beschikbaar zou zijn. Echter toen ik op de site keek was het product weer beschikbaar maar heb nooit een email mogen ontvangen.

Positief

Prima materiaal voor minder geld

zorgvuldig en duidelijke communicatie

ik heb een kattengps van 5 gram aangeschaft en die werkt fantastisch! Met rode, oranje en groene lampjes wordt aangegeven of de kat zich in de buurt bevindt. Je volgt het spoor totdat alle groene lampjes gaan branden. Het is eenvoudig en het geeft mij rust!

Mooie producten voor een betaalbare prijs

heb een dierenverjager gekocht en deze was geloof ik het meest uitgebreid en goedkoper dan elders. Leek mij een goed product.

Goede en nette levering

Een iets lange levertijd dit was geen probleem

ruim assortiment

Verzenden kan goedkoper

Verzenden via DHL is goedkoper. Tip!

geweldig

snelle bezorging en niet te duur

rap geleverd

zeer goed

Ik zit al weken op pakket te wachten

Pakket wordt niet geleverd. Later las ik in de recensies dat dit vaak voorkomt. Mijn besteld pakket staat bij het postorder bedrijf als verzonden en is nooit op het depot aangekomen. Ik heb Agrishop benaderd om het geld terug te boeken. Maar dat kan niet, omdat het pakket verzonden is en nog hij het postorder bedrijf ERGENS?? in Duitsland zwerft. Waardeloos bedrijf. Eerste en laatste bestelling hier

Prima product, lange levertijd

Tijdens het doen van mijn bestelling stond er op de website dat het product tussen 1 en 4 werkdagen geleverd zou zijn. Toen ik deze na de 4e dag niet binnen had, heb ik gebeld en werd ik vrij vot te woord gestaan dat het langer duurt en dat de levertijd nu 5 tot 8 werkdagen zou zijn. In principe prima, maar de manier waarop dit werd gebracht vond ik niet zo netjes. Ik had het product met enige spoed nodig en was hierdoor genoodzaakt het toch nog ergens anders te halen. Er kon ook geen excuses of fijne dag vanaf. Verder is het een prima site en het product voldoet aan zijn omschrijving

Zeer snelle en vlotte afhandeling. Alles op tijd ontvangen.

Ergernis

Communicatie met dit bedrijf is kortom “K”

Levering in delen

Jammer dat er niet vermeld wordt dat de zending in delen wordt geleverd. Of gevraagd of je alles in één keer wilt hebben of niet. Verder wel nette levering en fijne producten

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire