Perfecte service

Ik had alu weide draad besteld van 2 mm en er werd een rol van 1,6 mm geleverd. Dit kan gebeuren. Een mailtje gestuurd en zonder enige discussie is er een nieuwe rol gestuur zonder kosten en de verkeerd geleverde rol moet ik niet eens terug sturen. Dit is pas service! Bedankt Agrishop!

Netjes afgeleverd; duurt wel 4 dagen

Product voldoet aan verwachtingen. Handleidingen in veel talen alleen niet in Nederlands.

Goede maar niet heel snelle afhandeling

Zonder aan te geven werd eerst 1 deel van de bestelling verstuurd en dagen later pas de rest. Nadeel is dat bezorgdienst pas op de bezorgdag zelf laat weten dat en hoe laat ze komen. Tijd klopt dan wel, maar is natuurlijk niet handig, zeker niet als je ineens 2 keer iets moet krijgen.

Perfecte service, goede producten, nette prijs !!

Ruim aanbod aan heel nette prijzen, goede producten, snelle levering. In één woord, een echte aanrader !!!!

Pakket liet op zich wachteN

Als niet na bestellingen dagen later contact had opgenomen was pakket nooit bij mij aangekomen. Volgens mij was het door agrifirm niet aan pakketdienst aangeboden.

Goede aankoop en levering

Ik heb een automatische deuropener gekocht voor het kippenhok. Toestel werkt perfect!

Lang wachten.

Voor de eerste keer wat besteld. Na een week gebeld waar de bestelling bleef. Ze waren hem vergeten te versturen, daarna 4 dagen op de bestelling moeten wachten.

Goede ervaring

Slecht bereikbaar via telefoon, maar via mail werd alles goed opgepakt en goede terug communicatie

Goede product en snelle levering!

Ik heb drie mollenklem gekocht, ze zijn goede kwaliteit product, binnen paar dagen heb twee mollen gevangen. De levering was snel dus het is een echt aanrader.

alles correct afgeleverd

direct e-mail gehad wat betreft bestelling. Goed op de hoogte gebracht wat betreft afleveringsdag. Ben geheel tevreden over dit bedrijf.

snelle levering - alles tip top in orde

produkt correct geleverd - zeer tevreden

een te lange uit levertijd een week bij collega ,s concurrent binnen 24 uur

een te lange uit levertijd duurt veel te lang voor het er is dus die service is echt slecht moet uiterlijk binnen 48 uur want de spullen waren op voorraad ,want als de levering zoveel mailtjes kost voordat is bezorgd gaat dat over teveel schijven misschien andere bezorgers kiezen want zo kan ik jullie bij andere niet aan bevelen en als je in de buurt ben het ook niet kan afhalen

Rommelige opdracht afhandeling en verwarrende communicatie

Mijn order hoewel gewoon afgehandeld en betaald in de online shop is intern niet opgepakt. Na reclameren is eea in gang gezet maar krijg ik alles in delen bevestigd alsof dat de hele opdracht is. Zeer vermoeiend process en kost veel tijd om al je spullen te krijgen überhaupt iets geleverd te krijgen. Heb dit zo nog nooit mee gemaakt

Trage levering

Het hondenrekje zou binnen 3 werkdagen worden geleverd. Op maandag besteld dus had ruim voor het weekend binnen kunnen zijn. Het werd echter pas na acht dagen bezorgd. Het mailcontact verliep ook niet echt soepel. Jammer!

Goede informatie gekregen en snel geleverd

Product zoals uitgelegd in het telefonisch contact. Snel geleverd.

Prima webshop

Prima bedrijf

Alles volgens afspraak en tevredenheid.

Levering prima. Goed artikel (dazenval). Funtioneert naar verwachting.

Goede service!

Prima alles :-)

Schapennet voor de hond gekocht Helemaal top , de hond kan los en blijft toch mooi bij ons achter het net

Gekozen, besteld, betaald, ... op tijd geleverd wat werd besteld. Prima!

Gekozen, besteld, betaald, ... op tijd geleverd wat werd besteld. Prima!

keurige behandeling

Ik had er niets aan, kon het retoursturen en kreeg keurig mijn geld terug.

te laat en beschadigd geleverd

het werd pas na 8 dagen geleverd en de verpakking was stuk alles lag los in de doos

Snelle reactie en een aantal oplossingen aangegeven.

Problemen met het schrikdraad/apparaat, gebeld met klantenservice. Deze kwamen er zelf niet direct uit, gaven aan dat ze dit aan de technische dienst zou doorgeven en de volgende ochtend een mail zouden sturen met zaken die je kan controleren. Lang verhaal kort door zaken uit te sluiten zoals boven aangegeven, er achter gekomen dat het niet het apparaat was die defect was maar een breuk in de stroomdraad. Dit verholpen en alles werkt weer naar behoren.

Slecht

Op 09-07-2020 artikelen besteld nog steeds niet alles bezorgd!!

Goed.

Zeer degelijk materiaal en vergeleken met de prijs hier is het bij jullie ZEER voordelig van prijs Vriendelijke groeten

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire